top of page

Weekend en vakantie retraites Nederland / West-Europa


Alle retraites worden georganiseerd in eigen beheer! 
De beste docenten verzorgen inspirerende workshops op onze prachtige locaties omgeven door natuur, ruimte en rust in Schouwen/Zeeland, Castricum/N-Holland, Maarn/UtrechtAlpen/Zwitserland en Ardèche/Frankrijk. Er is voldoende vrije tijd voor ontspanning, wandelen in de natuur en om te genieten van wellness en massages. Kijk de filmimpressie

 

Retraite motto : niks moet, niksen mag!

  Retraite in Nederland

  Een retraite weekend of meerdaagse  retraite is vooral een reis naar binnen. Tijdens een aantal dagen yoga, meditatie en ontspanning leer je luisteren naar de signalen en ingevingen! Naast de vele fysieke voordelen (body) heeft yoga ook een zeer ontspannende werking op de geest (mind). Een waardevolle bijdrage aan een gezond en bewust leven.

   

  Deze reis naar binnen kan gewoon in Nederland. Daarvoor hoef je niet ver te reizen. Duurzaam reizen staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben een speciale pagina voor carpool, waar velen gebruik van maken. Je bent welkom.

  Retraite weekend of meerdaagse retraite

  Jezelf een weekend terugtrekken uit het dagelijks leven is helend en geeft weer nieuwe levensenergie, om het normale leven weer te vervolgen. Velen zeggen voor vertrek dat het nog een of een paar dagen langer had mogen duren. In een meerdaagse retraite van 4-6 dagen kan je body & mind echt zakken in rust, ontspanning, verstilling en is er meer tijd voor bewustwording en bewust Zijn.

  Retraite Nederland

  Boek nu jouw retraite in Nederland of een van onze retraite vakanties in West-Europa. Er is veel keuze uit diverse thema’s op het gebied van ontspanning, bewustwording of persoonlijke ontwikkeling zoals bijvoorbeeld een yoga retraite, een stilte retraite een mindfulness weekend of meer. Je bent welkom. 

  bottom of page