Transformatie, persoonlijke ontwikkeling en verdiepende training

Potentie tot bloei brengen

Transformatie betekent letterlijk verandering. In spirituele zin gaat het dieper tot een fundamentele verandering van denkprocessen of zelf een verandering van bewustzijn. In persoonlijke transformatie durf je te gaan kijken naar hoe je leeft vanuit gedachten, gedragspatronen en belemmerende overtuigingen vanuit de buitenwereld. In relatie tot anderen, in wie je altijd je grootste spiegels ontmoet, op weg naar binnen in jezelf.


Wij bieden een plek voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken, echt contact wil met wat er vanbinnen speelt en vol tot bloei wil komen. Verdieping in thema's als persoonlijkheid, drijfveren, communicatie, motivatie, persoonlijk leiderschap, relaties tussen mensen en de invloed van systemen op mens en organisatie. Potentie tot bloei brengen, schaduw naar het licht brengen, talenten uitpakken.

We bieden therapeutisch trainingen door gerenommeerde en ervaren trainers. De trainingen zijn geschikt voor mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling in zowel privéleven als op werkgebied. Het geeft diepgaand inzicht in wie je werkelijk bent, in jouw patronen, het ontstaan ervan en de gewenste ontwikkeling ervan. Persoonlijk leiderschap in jouw leven is de rode draad.
 

Onze retraites zijn geschikt voor zowel beginners als voor mensen die al ervaren zijn in persoonlijke ontwikkelingswerk. Op moeilijke momenten begeleidt het team je er doorheen.

Zo ervaren de deelnemers onze trainingen 

 

"Ik vond de retraite...

Persoonlijke ontwikkeling trainingen