top of page

Transformatie, persoonlijke ontwikkeling en verdiepende training

Potentie tot bloei brengen

Transformatie betekent letterlijk verandering. In spirituele zin gaat het dieper tot een fundamentele verandering van denkprocessen of zelf een verandering van bewustzijn. In persoonlijke transformatie durf je te gaan kijken naar hoe je leeft vanuit gedachten, gedragspatronen en belemmerende overtuigingen vanuit de buitenwereld. In relatie tot anderen, in wie je altijd je grootste spiegels ontmoet, op weg naar binnen in jezelf.


Wij bieden een plek voor iedereen die bereid is naar zichzelf te kijken, echt contact wil met wat er vanbinnen speelt en vol tot bloei wil komen. Verdieping in thema's als persoonlijkheid, drijfveren, communicatie, motivatie, persoonlijk leiderschap, relaties tussen mensen en de invloed van systemen op mens en organisatie. Potentie tot bloei brengen, schaduw naar het licht brengen, talenten uitpakken.

We bieden therapeutisch trainingen door gerenommeerde en ervaren trainers. De trainingen zijn geschikt voor mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling in zowel privéleven als op werkgebied. Het geeft diepgaand inzicht in wie je werkelijk bent, in jouw patronen, het ontstaan ervan en de gewenste ontwikkeling ervan. Persoonlijk leiderschap in jouw leven is de rode draad.
 

Onze retraites zijn geschikt voor zowel beginners als voor mensen die al ervaren zijn in persoonlijke ontwikkelingswerk. Op moeilijke momenten begeleidt het team je er doorheen.

Zo ervaren de deelnemers onze trainingen 

 

"Het programma heeft me veel gebracht en was voor mij een bijzondere ervaring om mee te mogen maken. Het zat goed in elkaar, hele goede professionele begeleiding en een mooie groep om deze week mee door te mogen brengen. Niets gemist, bracht me zelfs meer dan ik van tevoren verwacht had." - Marcia

"Super! veel kracht verkregen. Top coach Anouk Smulders, met goede kennis en super hoe ze het brengt ook heel erg liefdevol, inspirerende mensen, rustgevend, veel inzichten verkregen" - Karin

Persoonlijke ontwikkeling trainingen

De organisator en het team

Al ruim 10 jaar organiseren wij  retraites in Nederland en West-Europa. Wij werken met een team van professionals met gevoel voor onze gast. Diverse ervaren en gediplomeerde docenten die ons persoonlijk raken met hun inspirerende lessen. Ook de masseurs en behandelaars hebben we geselecteerd op kwaliteit en uitstraling. De maaltijden worden bereid door een gewaardeerd team van chef-koks die alles ter plekke vers bereiden. En tenslotte voldoen de locaties aan onze kwaliteitseisen, omdat we alle accommodaties en het locale personeel zelf persoonlijk een paar dagen beleven.

 

Alle bestanddelen van jouw retraite worden dus door ons persoonlijk geselecteerd en daardoor kunnen wij je dit vanuit ons hart aanbieden. 

Benieuwd rond welke thema's FIT body & mind nog meer weekenden en vakanties organiseert? Bekijk dan onze pagina ALLE RETREATS en vind het retreat dat bij jou past. 


Wil je weten welke verdiepende programma bij je wensen of behoeften past in deze fase van je leven of als je andere vragen hebt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BLOGS over persoonlijke ontwikkeling

bottom of page