top of page

Vrouwen retreat

Ben jij een vrouw die vollop in het leven staat? Druk met je werk of gezin? En heb je behoefte aan wat meer (adem) ruimte? Tijd voor jezelf, ruimte voor jezelf, om weer te verbinden met de vrouw die je bent? Of voel je je weleens alleen en heb je juist behoefte om met andere gelijkgestemde vrouwen te verbinden? Dan zijn onze retraites speciaal voor vrouwen helemaal iets voor jou! 

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Vrouwen retraite

Een weekend lang samen zijn met alleen maar vrouwen. Een diepe ontspanning in jezelf als vrouw werkt het beste met en tussen andere vrouwen. Hoe spannend dat in eerste instantie misschien ook kan lijken. 

 

Mooi om te zien hoe steeds meer vrouwen ontdekken hoe ongelofelijk krachtig, verdiepend, helend en ook ontspannend het kan zijn om met een groep vrouwen samen te zijn.

 

Waarom een vrouwen retraite

Een vrouwen retraite is er om je dieper te verbinden met jezelf en ook om de diepere verbondenheid te ervaren als vrouwen met elkaar.

 

Veel vrouwen ervaren minder verbinding met zichzelf dan ze zouden willen. Velen van ons zijn zo gewend om ons continue aan te passen, netjes te gedragen en te zorgen voor de ander, waardoor we soms vergeten wie we echt zijn. En vaak ook de kwaliteiten van de vrouwelijke energie missen in ons leven; zachtheid, leven in flow, verbonden met de natuur en onze cyclus, creativiteit, ontspanning en sensualiteit.

Vrouwen kunnen daar ieder op hun eigen manier mee worstelen, en vaak zijn deze thema's zichtbaar in relaties, in het vinden van jouw plek in je carrière of je passie, of in je gezondheid door de aanwezigheid van emotionele onbalans. Je niet 'thuis' voelen in jezelf. Daarom is het zo belangrijk om samen te komen als vrouwen en deze thema's te delen met elkaar. De meeste vrouwen ervaren de retreats als “thuiskomen” “zichzelf verwennen” en als een “warm bad”. Het samen zijn met vrouwen biedt echt een basis voor diepe ontspanning.

 

Naast de verdieping die onze workshops bieden is er ook voldoende ruimte om bij een haardvuur, in de Wellness of in de natuur echt even helemaal tot rust te komen.

 

Vanuit een steeds grotere vraag naar specifieke vrouwenretraites en omdat wij de grote waarde zien van het samenkomen van vrouwen rondom speciale vrouwenthema's organiseren we nu enkele keren per jaar een prachtige vrouwenretraite met diverse inspirerende docenten.

Vrouwen weekend retraite

Wij hebben een inspirerende samenwerking met prachtige docenten die heel veel ervaring hebben in het werken met vrouwen. Dit zijn onder andere:

  • Afke Reijenga - Afke: Yoga, Sacred Feminine Yoga

  • Dieke Bikker - Women Alchemy: Vrouwelijk leiderschap in de nieuwe wereld 

  • Elske Feitsma - Yoginess: Hormoonyoga, Feminine Embodiment Yoga

  • Eva Willemijn Visser - Move in Health: Mindful Yoga, Yoga & leefstijl, Coaching

  • Inge van Nimwegen - Fire of Waya: Yoga, Yoni yoga, Shamanic Yoga

  • Ingrid Groot - Yin•ergie: Yin yoga & Lifestyle

  • Monique van Leeuwen - Yoganesh: Yoga, yogaAlign, Wellwoman

  • Roos Severins - www.jara.nl - Sensual yoga, zwangerschapsyoga
     

De retraites worden op een prachtige plek in Zeeland gegeven, waar naast verdieping, yoga en dans, voldoende ruimte is voor ontspanning, haardvuur, sauna en natuur. En niet te vergeten worden we ondersteund door de liefdevolle kookkunsten van een geweldige cheffin uit ons team. En dat proef je! 

bottom of page