top of page

Sjamanisme en zweethut ceremonies

Tijdens deze retraite maken we verbinding met onze essentie en de diepere verlangens in ons. Wat wil verder tot bloei komen in jou vanuit je hartsverlangen? Hierbij maken we gebruik van eeuwenoude Sjamanistische gebruiken. Lees de reviews.
 

Sjamanistische retraites

Zweethut weekend of retraite

Ben je benieuwd naar het mysterie van de zweethut? Ervaar deze krachtige Sjamanistische ceremonie van zuivering, transformatie en verbinding in Zeeland, als onderdeel van een retraite weekend. Ook voor mensen zonder ervaring. 

Een zweethut is een bouwwerk van wilgentakken die naar elkaar toegebogen zijn. Deze 'hut' wordt afgedekt met een aantal lagen wollen dekens. Tijdens een sessie wordt de hut verhit met gloeiend hete stenen van het vuur en deze stenen worden begoten met water waardoor stoom ontstaat. Het effect is zoals in een sauna reinigend en ontspannend. Door de intensiteit van de ceremonie met sjamanistische tradities zoals muziek en zang kan het ook transformerend en helend werken. 

In deze retraite gaan we de verbinding met jezelf verstevigen en laten we los wat niet meer bijdraagt. Met behulp van oude ceremonies van de natuurvolkeren transformeer je naar een nieuw en lichter evenwicht in jezelf.


In onze diepste kern huist een enorme kracht. Stil, oneindig en verbonden met het grote mysterie en moeder aarde klopt ons hart als één met al het andere. Stel je voor dat je elke dag kan leven vanuit die afstemming op je hartkracht. Hoe harmonisch zou de wereld dan zijn?

 

Tijdens deze dagen maken we een verbinding met onze essentie en de diepere verlangens in ons. Wat wil verder tot bloei komen in jou vanuit je hartsverlangen? We nemen je mee op sjamanistische meditatie en drumreizen om in verbinding te komen met je verlangen en je krachtbronnen. We gaan gezamenlijk de zweethut ceremonie vorm geven en we vieren tot slot je wedergeboorte.