top of page

One-Day-Retreats in Nederland

One Day Retreats zijn mini-retraites van één dag óf 24-uur-retraites met overnachting. Een korte ontspannende en verdiepende break in het dagelijks leven met verdiepende body & mind lessen, een wandeling in de natuur en vrij gebruik van de sauna. Na afloop kan je jouw retraite nog uitbreiden met een bezoek aan het strand of een lekker wandeling. De retraites staan in het teken van verbinding. (Her)verbinden met je hart, je ware zijn en vanuit die plek met alles en iedereen om je heen.

De beste docenten verzorgen inspirerende workshops op onze prachtige locaties omgeven door natuur, ruimte en rust in Schouwen/ZeelandCastricum/N-HollandMaarn/Utrecht en Scheveningen.

Dag retraites in Castricum, Noordgouwe en Scheveningen

Dag retraites in Maarn/Utrechtse Heuvelrug

Eén Dag Retraite

Ieder retraite heeft een ander thema zodat jij een dag kunt kiezen die, op dit moment, het beste aansluit bij wat jij nodig hebt. Laat je begeleiden tijdens een dag vol ontspanning, inspiratie en nieuwe inzichten.

Waarom een 1-day-retreat

In deze supersnelle wereld van druk, drukker, drukst lijkt het soms wel alsof we de verbinding verloren zijn. Met onszelf en met elkaar. Constant grijpen we naar afleiding of duiken we in onze telefoon. We razen maar door en verbinden eigenlijk vooral nog via onze telefoon of laptop. En allemaal verlangen we wat meer rust en stilte in ons hoofd. Soms gaan we op reis of boeken we een weekendje weg om even helemaal los te koppelen. Maar dat is lang niet voor iedereen toegankelijk, qua prijs niet en qua tijd. Daarom 1 dag! Voor iedereen. Om die connectie weer te zoeken. Met jezelf. Met anderen. 

Programma 1-day-retreat / 24-uur-retreat

Stap een dag uit je dagelijkse routine en gun jezelf de tijd om echt even tot rust te komen. In je lichaam, maar vooral ook in je hoofd. Een dag jezelf en alles om je heen bewust en met aandacht te beleven. Verwonder je.

Er staan diverse One-day-retreats en/of 24-uur-retreats gepland met bekende docenten van FIT body & mind. De dag retraite van 11 tot 18.30 uur. En de 24 uur retraite is van 11 tot 11 uur. 24 uur ME-time en ontspanning met verdiepende lessen, wandelen in de natuur, sauna en heerlijke gezonde voeding. 

Je hebt de mogelijkheid om te blijven slapen en de volgende morgen is er nog een wake-up sessie van de docent of iemand van ons team (als er voldoende animo is) en ontbijt. 
Er is keuze uit 1, 2 en 3 persoons kamers. In het pand is voldoende sanitair aanwezig. Je kunt vooraf je overnachting boeken, zodat je zeker bent van een kamer. Maar je kunt ook ter plekke nog beslissen om te blijven slapen. Dit is onder voorbehoud van beschikbaarheid.  

 

Programma kan er als volgt uitzien.

1-Day dag programma

11.00-11.30 opening
11.30-13.15 les en sharing
13.30-14.00 lichte lunch
14.00-15.30 (stilte) wandeling of lekker niksen
15.30-17.00 les
17.00-18.30 sauna en ontspanning

1-Day 24 uur programma
18.30-19.30 diner
20.00-21.00 les 
21.00-23.00 sauna en ontspanning
08.00-09.00 les (door docent of teamlid)
09.00-09.45 ontbijt

10.30-11.00 vertrek

Voeding

'Bewust', eerlijk, smaakvol en passend bij de retraite wordt de voeding met passie verzorgd door één van onze chef-koks. Bekijk de Voeding pagina voor meer informatie.

 

Het eten is vegetarisch, biologisch en voor een groot deel veganistisch. Een uitgebreid warm diner en voor de overnachters fruit voor de les en een uitgebreid ontbijtbuffet. Er kan met vele diëten rekening gehouden worden.

 

Diverse smaken thee en water zijn continu (gratis) beschikbaar en koffie is er op diverse momenten. Tevens zijn tegen vriendelijke prijzen een glas biologische wijn, een natuurzuiver biertje of biologische vruchtensap te consumeren.

Wellness met sauna

Aan het eind van de dag en in de avond kun je genieten van de wellness met sauna en de ligweide met ligstoelen.  
Kijk op de accommodatie pagina voor de wellness faciliteiten per locatie.  

 

Carpool

Al jaren komen velen carpoolend van/naar onze locaties. Bij aanmelding geef je op of je passagiers zoekt of wilt meerijden. Neem zelf contact met elkaar op voor afspraken over vertrektijden en -plaatsen. Wij kijken mee naar logistieke carpoolmatches. 

 

Bekijk de Carpool pagina voor aangeboden rijders en lifters.

bottom of page