top of page

Stilte retraite

In een stilte retraite wordt niet gesproken. Een paar dagen waarin je kunt ervaren hoe het is om echt stil te zijn. Om aan het dagelijks leven te ontsnappen, te vertragen en tot rust te komen. Lees de reviews.

Stilte retraites

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Stilte retraite Nederland. Ervaar een stilte weekend

Een stilte-retraite waarin niet wordt gesproken. Een paar dagen waarin je kunt ervaren hoe het is om echt stil te zijn. Om aan de drukte in ons hectische leven te ontsnappen, te vertragen en tot rust te komen. Zonder sociale verplichtingen met de groep, zonder telefoon, zonder boek, krant of tijdschrift zodat de mind vrij is van de normale dagelijkse afleiding. Het tempo van het hoofd gaan we hierdoor loslaten en dan kunnen we het ritme van het hart volgen. En dan alleen maar ‘zijn’ en voelen hoe dat is. In de orkaan van drukte in de maatschappij en het dagelijks leven gaan we op zoek naar het oog, waar het stil is.  

 

Stil zijn door je stem niet te gebruiken en vervolgens stil worden, in je hoofd. Stilte ervaren. Dan ontstaat er ruimte waarin je mogelijk je eigen innerlijke stem (weer) gaat horen. Waarin echte verbinding met je innerlijk zelf zou kunnen ontstaan.

Stilte weekend programma

Tijdens de retraite wordt er een programma aangeboden met inspirerende lessen, yoga en muziek. Tevens is er een stilte-wandeling en kun je gebruik maken van de wellness en ontspanningsmassages.

 

Dit maakt de stilte draaglijker. En doordat je je tijdens de retraite kunt ontdoen van standaard beschermingsmechanismen, wordt je ontvankelijker voor schoonheid en inspiratie. Hierdoor kan verbinding ontstaan met wat er van binnen leeft. Verbinding met liefde en compassie. Alleen en binnen de veilige omgeving van de groep en het team.

 

Onze stilteweekenden zijn geschikt voor zowel beginners als voor de ervaren liefhebbers van stilte. Op moeilijke momenten begeleidt het team je er doorheen.

Zo ervaren deelnemers onze stilte retraite weekends

"Ik vond de retraite heel bijzonder en fijn om mee te maken. Ondanks je niet met de andere deelnemers praatte voelde ik mezelf erg thuis en voelde ik me verbonden met de anderen. Het gaf me een fijn en veilig gevoel om met deze mensen samen te zijn. Ook zijn er uitspraken van Tijn die bij mij wel erg zijn blijven hangen en die mij hebben geïnspireerd." Tessa
 

"Heerlijk, alle ruimte en tijd om (met) mijzelf te zijn." Myrthe
 

"Enorm inspirerend en rustgevend, precies wat ik nodig had." Charlotte


"De eerste keer stilte retraite: ik vond het heerlijk. Het programma was ondersteunend en heel inspirerend." Gerda


"De retraite gaf me nieuwe inzichten in de reis naar mezelf. Ik was hierin vastgelopen, maar nu zie ik terug mogelijkheden om deze reis verder te zetten." Ingrid

Boek nu jouw stilte retraite en ervaar wat een paar dagen stilte met jou doet. En als stilte niet bij jou past is er ook veel keuze uit andere programma’s in een retraite nederland zoals bijvoorbeeld een yoga retreat, een mindfulness weekend en veel meer.

De organisator en het team

Al ruim 10 jaar organiseren wij  retraites in Nederland en West-Europa. Wij werken met een team van professionals met gevoel voor onze gast. Diverse ervaren en gediplomeerde docenten die ons persoonlijk raken met hun inspirerende lessen. Ook de masseurs en behandelaars hebben we geselecteerd op kwaliteit en uitstraling. De maaltijden worden bereid door een gewaardeerd team van chef-koks die alles ter plekke vers bereiden. En tenslotte voldoen de locaties aan onze kwaliteitseisen, omdat we alle accommodaties en het locale personeel zelf persoonlijk een paar dagen beleven.

 

Alle bestanddelen van jouw retraite worden dus door ons persoonlijk geselecteerd en daardoor kunnen wij je dit vanuit ons hart aanbieden. Met een aantrekkelijk prijs-kwaliteit verhouding. Al voor € 255 boek je een volledig verzorgd all-in weekend.

Benieuwd rond welke thema's FIT body & mind nog meer weekenden en vakanties organiseert? Bekijk dan onze pagina ALLE RETREATS en vind het retreat dat bij jou past. 


Wil je weten welke yoga vorm of ander programma bij je wensen of behoeften passen in deze fase van je leven of als je vragen hebt over onze bezoekers, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page