top of page
Massage brengt evenwicht

Vrijer en makkelijker bewegen

Massage brengt evenwicht tussen lichaam en geest, denken en voelen, rust en actie. Je gaat met je partner de wereld binnen van ontspanning en ontmoeting door te oefenen en te spelen met massage-technieken zoals strijkingen en knedingen. Dit alles in een sfeer van rust, ontspanning, plezier, aandacht en zorgzaamheid.

 

Massage is een kunst, vanuit het hart, van mens tot mens. Onderhoud van jouw tempel. Het is lichaamstaal die vaak meer zegt dan gekozen woorden!

Massage kan worden ingezet om anders om te gaan met fysieke en emotionele stress klachten en om deze klachten te verminderen. Hierdoor kun je letterlijk en figuurlijk vrijer en gemakkelijker gaan bewegen in jezelf en je leven. De massages en behandelingen stimuleren en versnellen het proces om autonomer te worden in verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Zodat je meer helderheid en kracht gaat ervaren in jezelf, en vanuit daar je leven vorm kunt geven.

De intentie van de aanraking nodigt uit om je zorgen en spanningen volledig los te laten, zodat je meer in balans en met meer energie en lichtheid je dag kunt vervolgen. 

​Wij hebben een inspirerende samenwerking met:​

  • Lotte Kaptijn - Uit Handen, Praktijk voor massage en bewustwording.

  • Astrid Vollebregt - Polariteitsmassage

  • We staan open voor meerdere begeleiders van massage opleidingen. 

> Bekijk de pagina Over ons - Behandelaars voor meer informatie over de masseurs die losse behandelingen aanbieden tijdens diverse FIT body & mind retreats.

> Klik op de knop NAAR ALLE RETREATS om alle geplande retreats te bekijken.

> Kijk hieronder voor een overzicht van de geplande Massage retreats.

MASSAGE RETREATS

bottom of page