top of page

Free Inspirational Training for BODY & MIND

Bewust leven is meer intens leven!

Neem je voldoende tijd voor bewust leven of echt ontspannen? Een bewuste vakantie is een reis van ontspanning, ontdekking, verdieping en ontwikkeling met gelijkgestemden. Het ontdekken van jezelf geeft je vrienden en reizen onthullen wat echt belangrijk is in het leven. Het kan bijdragen aan een nieuwe horizon en nieuwe stappen tot een bewust leven.

 

Je voelt je goed als je chi of prana (levensenergie) stroomt. Onze activiteiten zijn gericht op herstel van levensenergie en bieden vele facetten die daar aan bijdragen: natuur, ruimte, rust, beweging, ontspanning, verdieping en ontwikkeling. 

Missie

Het is onze missie om een mooie plek, een kwalitatief hoogstaand programma en een (veilige) sfeer te bieden waarin jij  tegen betaalbare prijs kunt komen tot ontspanning, verdieping, beweging, plezier en persoonlijke ontwikkeling.

FIT docenten, team & behandelaars 

Professionele docenten en trainers

Inspirerende samenwerking is de kracht van FIT body & mind!

De trainingen worden dan ook verzorgd door ervaren professionele trainers en docenten. Echte experts op hun vakgebied.

Zij zorgen ervoor dat de FIT body & mind retreats inhoudelijk staan als een huis.

Lees alles over onze FIT docenten en trainers op de pagina's van de geplande retraites. 

Deskundige begeleiding

De organisatie en begeleiding zijn het gezicht naar de wereld.... de glimlach naar jou.

Maak kennis met het team achter FIT body & mind: de mensen die zorgen voor een plezierig verblijf tijdens de FIT body & mind retreats, maar ook voor een gesmeerde organisatie achter de schermen.  Stuk voor stuk warme mensen die op een mooie positieve manier in het leven staan. Fit, deskundig, actief, spiritueel en de beentjes op de grond.

Lees meer over het FIT team en de FIT behandelaars

Waarom FIT body & mind?

Levensplezier, ontspanning en balans

Je werkt, denkt en leeft intens in onze hectische en snelle samenleving. Je hebt je eigen levenstijl van werken, eten en drinken, sociale contacten, vrije tijd en slapen. Maar heb je voldoende tijd, ruimte, rust of voldoende aandacht voor jezelf en je dromen? Steeds meer mensen worden zich bewust van de behoefte aan geluk, innerlijke rust en balans. Balans tussen eten, bewegen en ontspannen. Balans tussen lichaam en geest of ratio en gevoel.

 

We zijn steeds op zoek naar de juiste balans, zowel fysiek, mentaal als energetisch. Een prettige balans kan worden bereikt door regelmatig bewegen, de juiste voeding en ontspanning (geestelijk en lichamelijk). De juiste combinatie zorgt voor een fris en energiek gevoel, meer levensplezier, positieve gevoelens en een verbetering van het hart- en vaatstelsel. Meer welzijn. Kortom…. een fitte body & mind!

 

Ruimte, rust en natuur

De geselecteerde locaties zijn uitsluitend karakteristieke accommodaties met zorg voor de gast in een inspirerende omgeving waar natuur, ruimte en rust kenmerkend zijn. Een perfecte basis voor ontspannend genieten en lekker onthaasten. De combinatie van rust, ruimte en ontspanning in de natuur is nodig om de geest optimaal de ruimte te geven in het lichaam. Ontkoppelen van drukke westerse bestaan en geniet van natuur en schone lucht in een weidse natuurrijke omgeving.

 

Neem de tijd en de rust voor onderhoud van lichaam en de geest! Je bent het waard! Je auto krijgt het ook en die is wel vervangbaar…..

Ontstaan van FIT body & mind

FIT body & mind is een creatie van Peter Benders. Wie is Peter?

 

"Ik ben geboren in Boskoop als oudste van vier kinderen. In Boskoop liggen mijn roots en daar woonde ik 22 jaar voordat ik uitwaaide naar Spanje voor een paar jaar en daarna vestigde ik me in Bussum, aan de heide. Sinds 2008 heb ik een relatie met Hanneke en begin 2012 werd onze liefde bekroond met de geboorte van onze dochter Lucia en in 2014 met onze dochter Vera. Een prachtige ervaring die zich elke dag weer verder ontwikkelt. We wonen nu in Den Haag, lekker dicht bij strand en duinen. 

 

In 2011 startte ik de 3 jarige opleiding Professioneel Communiceren bij Phoenix Opleidingen. Een combinatie van TA, NLP en Systemisch Werken. Een reis naar mijn bronnen en drijfveren, die ik leer te gebruiken als voedingsbodem voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Ik wil hiervan steeds meer integreren in FIT body & mind.

Mijn professionele achtergrond en ervaring liggen op het gebied van marketing- en verkoopmanagement en ik was 20 jaar werkzaam in de internationale zakenwereld. Ik werk samen met diverse professionals, experts en trainers. Inspirerende samenwerking is de kracht!

 

Vanuit onze hobby en interessesfeer worden arrangementen georganiseerd die een bijdrage leveren aan de samenleving en de persoonlijke ontwikkeling van de individuele mens. Bewustwording, ontspanning en sport zijn de thema‘s van arrangementen van FIT body & mind.

 

Het belangrijkste doel is het vergroten van het levensplezier! Of bewustwording daarvan. Voor jou, de samenleving, de trainers en mijzelf."

bottom of page