top of page

neem contact met ons op / stel je vragen

Bedrijfsgegevens

Retraite locaties:
De Schouw, Donkereweg 1, 4317AM

Noordgouwe/Zeeland
Transitium Zeeveld, Noorderstraat 2, 1901MT Castricum/N-Holl.


Postadres:
Zandzeggelaan 157, 2554 HM Den Haag

06-8111 8853 

info@fitbodymind.nl 

Bankrekening    NL83 ASNB 0706 8165 52 

t.n.v. FIT body mind

BIC nr.    ASNBNL21 

BTW nr.    NL002052249B87 

KvK Rotterdam    32113740

Boekingsprocedure en (zakelijke) facturen

Je kunt je aanmelden via de groene button op elke pagina. Je ontvangt direct een automatische boekingsbevestiging en binnen 2 dagen sturen we je onze persoonlijke bevestiging en een factuur met je naam. Je kamer is gereserveerd na ontvangst van je aanbetaling. De betaling van het restant verwachten we 2 weken voor aanvang (behalve als anders aangegeven bij de retraite).
 

Als je je factuur zakelijk wilt declareren, geef dan direct de juiste (bedrijfs)naam. Voor het maken van een nieuwe factuur op een later moment rekenen we € 25 administratiekosten.
 

Voor zakelijke boekingen geldt een toeslag van € 100. Je krijgt een volledig gespecificeerde factuur met BTW die wordt geadresseerd aan je volledige zakelijke adres met BTW nummer (indien gewenst) of BTW verlegd (Belgische bedrijven).
De omschrijvingen op de factuur zijn op verzoek aan te passen, maar dienen wel de inhoud van de retraite en/of training weer te geven. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 


Omboeken
Je kunt je aanmelding tot 15 dagen voor aanvang omzetten naar een retraite op een andere datum. Hiervoor rekenen we een toeslag van € 25 administratiekosten. Bij omzetting binnen 15 dagen voor aanvang ben je tot maximaal je aanbetaling van € 100 verschuldigd. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en de wachtlijst.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor onze Algemene voorwaarden
 

Carpoolen

Al jaren komen velen carpoolend op onze locaties. Bij je aanmelding kun je opgeven of je passagiers zoekt of met iemand wilt meerijden.

In je bevestigingsmail krijg je het wachtwoord toegestuurd om op de Carpoolpagina aangeboden rijders en lifters te kunnen bekijken.

bottom of page