top of page

Ademwerk retraite

Ademwerk is een krachtige manier om te leren voelen, gedachten en spanningen los te laten en je vrij te ademen van alles wat niet meer dient. Lees de reviews.

Ademwerk retraite

Waarom ademwerk of ademcirkels?

Ontdek de kracht van je adem!

De ademhaling is één van de krachtigste tools die we tot onze beschikking hebben. Je adem doet met alles mee, als je schrikt of angst ervaart houd je je adem vast, ben je boos ga je sneller en oppervlakkiger ademen. Vaak als we veel stress ervaren gaan we steeds hoger in ons lichaam ademen. Zo geeft jouw adem je van moment tot moment informatie over jouw staat van zijn. De meeste mensen ademen oppervlakkig en onbewust. Dit kan zich uitten in fysieke, mentale en emotionele klachten, zoals stress, spanning, lage energie en neerslachtigheid. 

In de ademwerk sessies zullen we de adem gebruiken om spanning, stress, onderdrukte of onverwerkte emoties, destructieve denkpatronen en oude trauma's die in ons lichaam zijn opgeslagen los te laten, om onszelf beter te aarden, ons bewustzijn te verhogen, het immuunsysteem een boost te geven en toegang te krijgen tot ons innerlijk weten. Het werkt direct transformerend en bevrijdend in je zijn.

 

De methodes die we daarvoor gebruiken zijn met name de Verbonden Ademhaling, ook wel Transformational Breath genoemd, maar ook hartcoherentie, Pranayama, Wim Hof Methode, Holotropic Breathwork en Breathwork Biohacking. Per retraite zullen verschillende methodes worden gehanteerd. 

 

Docenten die ademwerk aanbieden zijn Rolandjan van MulligenAnouk SmuldersIngvild Molenaar & Daniel Kluken en Merel Meessen

 

Wil je gaan voor transformatie? Doe dan mee aan één van onze Ademwerk Retraites.