FIT & GEZOND

​Bij FIT body & mind eet je gezond, biologisch, vegetarisch en lekker!  

Fit en gezond leven begint bij gebalanceerde, voedzame en smakelijke maaltijden. Tijdens de onze retreats en vakanties staan dan ook de beste koks voor jou in de keuken. Zij werken met pure en seizoensgebonden producten uit de regio, voornamelijk biologisch, vrij zijn van chemische toevoegingen en we hergebruiken waar mogelijk.

Dit levert overvloedige maaltijden op met verrassende en heerlijke combinaties!

Probeer zelf ook eens één van de beproefde en unieke recepten van onze keukenhelden.
Bekijk ze allemaal op onze pagina Recepten.

ONZE CHEFKOKS

Maak kennis met onze chefkok Karin Baank van Puur koken met Passie en andere koks.

_edited.png

Karin Baank

Puur koken met passie

"Al meer dan 30 jaar word ik geïnspireerd door de macrobiotiek en heb ik koken tot mijn beroep gemaakt. Mijn basiskennis komt van de natuurvoedingstherapeuten opleiding van het Kushi Instituut in Amsterdam en het Oost West Centrum.  Daar werk ik met veel plezier als docente aan de jaaropleiding Voeding en Vitaliteit, en sinds 2013 geef ik ook les aan de Internationale Macrobiotische School in Devon. Als Chef Kok heb ik in restaurant Deshima gewerkt, en nu verzorg ik zelfstandig catering en workshops vanuit mijn eigen Kookstudio Puur koken met passie in Almere." 

Linda Schaap portret website.png

Linda Schaap

Biophilia by Linda

Tekst volgt spoedig

RECEPTEN

Kikkererwtensalade.png
Kikkererwten salade
Baba Ganoush.png
Baba Ganoush
Nectarine mousse.png
Nectarine Mousse
Vegan lasagne.png
Vegan Lasagna

Het eten: heerlijk. Bereid met eerlijkheid, eenvoud, verse ingrediënten en liefde. Voor mij was dit lekkerder en wenselijker dan maaltijden bekroond met veel sterren; of massa buffet met nep-voedsel uit blikken.

— Theo