top of page

weekend retreats & vakanties - yoga retreats | Nederland / West-Europa

FIT body & mind is hét platform voor inspirerende ontspanning- en bewustwordingsretraites. Klik hieronder op het thema van jouw belangstelling, scroll omlaag om te lezen wat onze bezoekers van de retraites vinden of kijk op onze uitgebreide retraite agenda

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de helende bijdrage van (innerlijke) rust en ontspanning aan een gelukkig leven in balans.

Wij organiseren weekend, midweek en week retraites met inspirerende workshops én natuurlijk ook voldoende tijd voor jezelf. 

Even helemaal weg met ontspanning, beweging, verdieping, gezonde voeding en mooie ontmoetingen. Kijk de filmimpressie.

Yoga retreat in Nederland

Een yoga retreat is vooral een reis naar binnen. Yoga helpt ons te luisteren naar ons lichaam en de signalen die het lichaam geeft. Tijdens een aantal dagen yoga, meditatie en ontspanning leer je luisteren naar de signalen en ingevingen! Naast de vele fysieke voordelen (body) heeft yoga ook een zeer ontspannende werking op de geest (mind). Een waardevolle bijdrage aan een gezond en bewust leven.

 

Voor deze reis naar binnen hoef je niet ver te reizen. Onze yoga retreats vind je in Schouwen/Zeeland, Castricum/Noord-Holland en Exloo/Drenthe.

Onze bezoekers over hun retreat Nederland / West-Europa

Algemeen: 
"Alles is goed geregeld. Als ervaren retraite bezoeker is dit de leukste die ik ooit heb meegemaakt. Eten, het programma, faciliteiten, host, teacher. In het programma zit er veel vrijheid. Niets moet. Ik heb echt contact gemaakt met mijn lichaam en het speelse kind in me. Prachtig!" - Sofie, aug. 2022

"Zeker heb ik een fijn weekend gehad. Veel contacten, prachtig weer, Chi-gong, fietsen, naar het strand en relaxen in de tuin van De Schouw. Een prachtig complex. Een fijne kamer, fantastisch vegetarisch eten en gelijkgestemden. Wat wil een mens nog meer. Voor mij de eerste keer in retraite. Niet zo jong meer, tracht ik op spiritueel gebied nog een en ander in te halen." - Karin apr 2022 
 

"Fijne locatie, fijne sfeer, fijne medewerkers, heerlijk eten en fijn programma. Ontving waar ik voor kwam: rust en contact met mezelf. Een weekend was te kort, had veel langer willen blijven." - Natascha 7-9 feb 2020


Sfeer en begeleiding:

"Top. Heel relaxt en voelde me erg welkom! Was wat laat vanwege files, waar ik me rot over voelde, maar werd gerustgesteld en warm en hartelijk ontvangen. Er waren meer mensen later, en daar werd flexibel mee omgegaan. Dat was heel prettig. En voelde alsof ik thuis was. Ongedwongen sfeer veel vrijheid om gebruik te maken van de faciliteiten of om eigen ding te doen."

Voeding:

"Eten was heerlijk! Verrassend! Wist niet dat vegan zo veelzijdig en lekker kon zijn! Presentatie top. Heb mijn buikje vol gegeten :)"

Opmerkingen en suggesties:
"Nee, geen opmerkingen. Vond echt alles top. Een heel fijn er-even-tussen-uit-weekend om heerlijk te ontspannen. Het enige dat ik jammer vond is dat het niet langer duurde :)"


 

Boek nu jouw yoga retraite (Nederland of West-Europa) en ervaar wat een retraite weekend of meerdaagse retraite met jou doet.
Er is altijd een retraite die bij jouw niveau past. Er is keuze tussen een yoga weekend voor beginners of gevorderden. Je bent ook welkom in onze stilte retraite om te ervaren wat enkele dagen zonder spreken, telefoon of prikkels met je doet.


 

bottom of page