Sjamanisme en Zweethut ceremonies

Sjamanisme

In onze diepste kern huist een enorme kracht. Stil, oneindig en verbonden met het grote mysterie en moeder aarde klopt ons hart als één met al het andere. Stel je voor dat je elke dag kan leven vanuit die afstemming op je hartkracht. Hoe harmonisch zou de wereld dan zijn? In deze retraite gaan we de verbinding met jezelf verstevigen en laten we los wat niet meer bijdraagt. Met behulp van oude ceremonies van de natuurvolkeren transformeer je naar een nieuw en lichter evenwicht in jezelf.

 

Tijdens deze dagen maken we een verbinding met onze essentie en de diepere verlangens in ons. Wat wil verder tot bloei komen in jou vanuit je hartsverlangen? We nemen je mee op sjamanistische meditatie en drumreizen om in verbinding te komen met je verlangen en je krachtbronnen. We gaan gezamenlijk de zweethut ceremonie vorm geven en we vieren tot slot je wedergeboorte.

 

Zweethut Ceremonie

Een ceremonie gebaseerd op eeuwenoude tradities waarin we ons verbinden met onze ware natuur; de elementen van de natuur en het grote geheel waar je deel van uitmaakt. Een krachtige ceremonie van zuivering, transformatie en een diepe verbinding met je eigen wijsheid, dromen en intuïtie.


Deze ceremonie duurt een hele dag en is een co-creatie met de groep. We maken met zijn allen de ceremoniële plek klaar voor gebruik, houden een steenceremonie, steken het vuur aan, bouwen de hut op en maken gebedszakjes.
 

We nemen plaats in de ‘baarmoeder’ van de aarde, de donkere met dekens bedekte hut. De gloeiende stenen brengen de zuiverende hitte. Het water dat we gieten bevestigen de transformatie die plaats vindt. We vieren en danken de krachten van de natuur. 

Tussen de programma’s door kun je lekker relaxen aan het zwembad, in de wellness, in een hangmat in de tuin, bij de open haard of bij het kampvuur. Daarnaast is er genoeg tijd voor een (stilte)wandeling in de omgeving, over het strand en door de duinen, zwemmen in de zee of om de omgeving te verkennen op de fiets.

Wil je meer weten over onze Sjamanistische retraites, kijk dan het filmpje van de inwijding van onze hut hieronder. 


 

Wekt dit je belangstelling? Klik dan op één van de onderstaande retraites om er meer over te lezen. Kijk in onze agenda en klik op de retraite die jou het meest aanspreekt. En je kunt ons altijd bellen om te bespreken of het bij jou past. Aho!

Sjamanisme & Zweethut retreats