top of page
  • Foto van schrijverFIT body & mind

Hoe kleine veranderingen in lichaam & geest een groot verschil kunnen maken - Lucy van der Voort

Bijgewerkt op: 7 mei 2020

Eind 2019 heb ik voor het eerst een les Tai Chi bij Martin Wessels mogen ervaren. En al begon ik wat sceptisch aan de les, Martin heeft ervoor gezorgd dat ik na de eerste les al kon zeggen: FANTASTISCH! Helemaal uit mijn hoofd en in mijn lichaam. Zo mooi om te voelen hoe je energie letterlijk stroomt.. En hoe kleine veranderingen in lichaam & geest een groot verschil kunnen maken.


Tai Chi / Qigong retraite weekend
Lucy van der Voort - FIT communicatie

Martin heeft mij onwijs geïnspireerd in de lessen die ik dat weekend bij hem heb gevolgd, en met mij ook direct mijn omgeving. Zo duidde Martin aan dat als je een (negatief) besluit neemt in je hoofd je dit ook daadwerkelijk manifesteert.. Dus als jij besluit dat je iets niet kunt dan gun je het jezelf ook niet en gebeurt het niet..


De dag na de les had ik een vriend aan de telefoon. Hij deelde met mij dat hij niet kon huilen. Ik zei tegen hem, ja dat komt omdat je dat voor jezelf hebt besloten. En wat denk je? De volgende dag kreeg ik een heel dankbaar appje dat hij op de sterfdag van zijn moeder (nu 3 jaar geleden) een potje heeft gehuild. Een mooier signaal van het Universum is er wat mij betreft niet 💖✨


Ben je ook benieuwd naar een retraite?

Wil jij ook ervaren wat Tai Chi met je kan doen en hoe Martin je kan inspireren met zijn oneindige kennis? Van 7-9 februari 2020 geeft Martin weer een weekend retreat in Zeeland. Kijk hier... voor het programma en informatie over Martin.Lucy van der Voort: "Van nature ben ik een echte regeltante. Ik ben iemand die overal de leuke, spannende en uitdagende kant in ziet. Yoga, natuur & adem hebben mij vanaf jonge leeftijd geholpen om de verbinding met mezelf te vinden en nog steeds om telkens weer opnieuw verbinding te maken. FIT Body & Mind is onderdeel van mijn eigen zoektocht geworden en ik ben ontzettend enthousiast dat ik mijn kwaliteiten nu voor hen in mag zetten. Samen met de andere teamleden hoop ik mensen te inspireren om ook hun levensplezier te vergroten!"


Comments


bottom of page