Meditatie & Mindfulness

Volle aandacht voor het hier en nu

Mindfulness is mainstream aan het worden; steeds meer mensen maken er kennis mee of passen het toe in hun dagelijks (werkend) leven. En niet zonder reden! Met aandacht leven heeft grote invloed op de kwaliteit van ons dagelijks - vaak o zo drukke - leven. 

 

Tijdens de retraites word je begeleid naar volle aandacht voor het hier-en-nu. En voor jezelf in het hier-en-nu. In een mooie combinatie met yoga en beleving van de natuur en gezond en lekker eten. 

 

We gaan voelen, ervaren en helder krijgen waar we wel en waar we geen energie van krijgen in ons leven en hoeveel tijd wij eraan willen besteden. Ons uitgangspunt is verstilling, diepte ontspanning, acceptatie, loslaten, energieopbouw, inzicht, kennis en wijsheid. Door aanwezig te zijn in het moment verschuift onze aandacht naar "zijn" in plaats van "doen" en worden we bewust van onze automatische denk- en gedragspatronen (leven op de automatische piloot).

Mindfulness helpt bij stressklachten, concentratieproblemen, oververmoeidheid, verslavingen, pijn, slapeloosheid en verstorende emoties als boosheid en angsten.

> Klik op de knop NAAR ALLE RETREATS om alle geplande retreats te bekijken.

Kijk hieronder voor een overzicht van de geplande Meditatie en Mindfulness retreats.

MEDITATIE & MINDFULNESS RETREATS