top of page

Vrienden van FIT community

Beste vriend van FIT body & mind,

 

Dank je wel dat je voor jouw retraites regelmatig voor FIT body & mind kiest! We waarderen je trouw en toewijding enorm en bieden je daarom graag iets extra! Speciaal voor deelnemers zoals jij hebben wij een community opgezet die profiteert van leuke kortingen en andere acties: Vrienden van FIT. 

 

Graag vertellen wij jou hier meer over jouw voordelen! Jouw mogelijke rol hierin en hoe het werkt.

Veel voordelen voor community leden

Last-minute korting op geselecteerde retraites

Op programma’s waar enkele weken voor aanvang nog relatief weinig aanmeldingen zijn, krijgen alleen Vrienden van FIT een interessante last-minute korting van € 50 tot €150. Als je al aangemeld bent voor deze retraite, dan krijg jij dezelfde korting op je volgende boeking. Het maakt niet uit voor welk programma. Je mag nu zelf een passend programma kiezen. Deze korting krijg je alleen als je het voor aanvang van de retraite per email aan ons doorgeeft.  


Deze retraites zijn aangeboden in de Vrienden nieuwsbrief van 20 juni 2024: 

30 juni-5 juli Schouwen: € 150 korting op Holistische Massage cursus (30 uur) - om groepsaantal even te maken

1-5 juli Schouwen: € 100 korting op het HSP programma met Susan Marletta Hart

1-5 juli Schouwen: € 150 korting op het Relax programma met 3 yogalessen. Ga verder lekker je eigen gang.

11-14 juli Castricum: € 80 korting op Chi-fulness met Wendy. Alléén voor 2/3p-kamers. 

15-19 juli Castricum: € 80 korting op Relax & Renew met Inge. Alléén voor 2/3p-kamers. 


Bij je aanmelding vermeld je in de kortingscode: Vrienden juni.

Vroegboekkorting verdubbeling

Na een retraite krijg je altijd een terugkom-code voor € 30 korting op je volgende aanmelding. Deze korting verhogen we met € 30 (tot € 60) als je je tenminste 1 maand voor aanvang aanmeldt voor geselecteerde retraites die op deze pagina voor Vrienden vermeld staan. Zet in je aanmelding bij kortingscode: Vrienden van FIT en je code. 

Vrienden van FIT retraite - vrienden tarief

Een exclusieve retraite alleen voor Vrienden van FIT. Mensen die regelmatig terugkomen en FIT body & mind een warm hart toedragen. Een soort periodieke reünie. Afhankelijk van de belangstelling 1-4 maal per jaar. De docenten zijn vooral bekende gezichten van FIT, maar we kunnen ook nieuwe of trendy thema’s introduceren. Deze retraites zijn alleen voor de community en hebben speciaal verlaagde prijzen. Tijdens deze retraites zouden we ook soms promotie filmpjes willen maken, maar je hebt de keuze hier wel of niet op te komen.

Vrienden 1-3 dec banner.jpg

De eerste Vrienden retraite is 1-3 december 2023. Klik op de link of het plaatje voor details. 

Vrienden van FIT workshops, events en 1-day-retreats

Een aantal keer per jaar zullen wij vanuit FIT body & mind exclusieve workshop of events organiseren alleen voor onze ‘vrienden van FIT’. Dit kunnen allerlei workshops zijn die door FIT docenten op verschillende plekken in NL worden georganiseerd. Denk daarbij aan een yoga masterclass, strandyoga, ademcirkel, Iceman koudetraining met adem, familieopstellingen, zweethut, kookworkshop of gezamenlijk naar een danceparty. Dit initiëren we alleen in de community en niet openbaar op de website.

Communicatie platform

Op Facebook is een besloten en onzichtbare groep gemaakt. Een platform voor het samen afspreken voor FIT retraites en events of andere uitjes, zoals kookworkshops bij Karin, Nataraj dansfeestjes op het strand of andere leuke activiteiten. Waar je kunt vragen wie er mee gaat, wie een kamer met je wil delen of met wie je kunt carpoolen. Maar ook de plek waar we last-minute kortingsretraites communiceren. 

Wil je hieraan deelnemen? Ga dan naar de Vrienden van FIT en vraag om lid te worden.