top of page

Vrienden van FIT community

Beste vriend van FIT body & mind,

 

Dank je wel dat je voor jouw retraites regelmatig voor FIT body & mind kiest! We waarderen je trouw en toewijding enorm en bieden je daarom graag iets extra! Speciaal voor deelnemers zoals jij hebben wij een community opgezet die profiteert van leuke kortingen en andere acties: Vrienden van FIT. 

 

Graag vertellen wij jou hier meer over jouw voordelen! Jouw mogelijke rol hierin en hoe het werkt.

Veel voordelen voor community leden

Last-minute korting op geselecteerde retraites

Op programma’s waar 3 weken voor aanvang nog relatief weinig aanmeldingen zijn, krijgen alleen Vrienden van FIT een last-minute korting van € 50 tot €100. Als je al aangemeld was voor deze retraite, dan krijg jij dezelfde korting op je volgende boeking. Maakt dan niet uit voor welk programma. Je mag nu zelf een passend programma kiezen. 

 

Vroegboekkorting

Na een retraite krijg je altijd een terugkom-code voor € 30 korting op je volgende aanmelding. Deze korting verhogen we naar € 50 of soms € 75 als je je 2 maanden voor aanvang aanmeldt voor geselecteerde retraites die op de pagina Vrienden vermeld staan. Zet in je aanmelding bij kortingscode: Vrienden van FIT en je code. 

Exclusieve retraites voor Vrienden

Een weekend retraite alleen voor Vrienden van FIT. Mensen die regelmatig terugkomen en FIT body & mind een warm hart toedragen. Een soort periodieke reünie. Afhankelijk van de belangstelling 1-4 maal per jaar. De docenten zullen vooral bekende gezichten van FIT zijn, maar we kunnen ook nieuwe of trendy thema’s introduceren. Deze retraites zijn alleen voor de community en hebben speciaal verlaagde prijzen.


Speciale workshops, events en 1-day-retreats

Een aantal keer per jaar zullen wij vanuit FIT body & mind workshop of events organiseren alleen voor onze ‘vrienden van FIT’. Dit kunnen allerlei workshops zijn die door FIT docenten op verschillende plekken in NL worden georganiseerd. Denk daarbij aan een yoga masterclass, strandyoga, ademcirkel, Iceman koudetraining met adem, familieopstellingen, zweethut, kookworkshop of gezamenlijk naar een danceparty. Dit initiëren we alleen in de community en niet openbaar op de website.

 

Communicatie platform

Een besloten en onzichtbare Facebook groep community. Een platform voor het samen afspreken voor FIT retraites en events of andere uitjes, zoals kookworkshops bij Karin, Nataraj dansfeestjes op het strand of andere leuke activiteiten. Waar je kunt vragen wie er mee gaat, wie een kamer met je wil delen of met wie je kunt carpoolen.

Jij bent een geschikte ambassadeur

Je komt regelmatig terug en hebt het waarschijnlijk goed naar je zin bij ons. Als je ons een warm hart toedraagt, zouden we je graag zien als een soort ambassadeur voor FIT body & mind, net als de mensen hierboven. En dat kan op diverse manieren. Door het maken van testimonials in de vorm van tekst of een videootje dat we tijdens een retraite opnemen. Maar ook het delen van posts in de social media zal ons enorm helpen om meer mensen in contact te brengen met onze retraites! Deze ontspanning en verdieping gun je toch iedereen? 

 

Aanbrengen van nieuwe deelnemers (geeft korting voor jou) 

We horen vaak van terugkerende gasten dat ze al diverse mensen voor onze retraites geënthousiasmeerd hebben. De mooiste mond-tot-mond reclame. Daar zijn we super blij mee. Daarvoor willen we je graag belonen met korting(en) op jouw volgende retraite. Bij elke nieuwe deelnemer die jouw naam noemt als bron in het aanmeldformulier, krijg jij een extra korting van € 30 op je volgende aanmelding. Lekker toch? 

Aanbrengen van trainingsorganisaties of zakelijk events
Ken je bedrijven of trainingsorganisaties die hun trainingen misschien wel bij ons willen onderbrengen en door ons team willen laten faciliteren? Of voor een zakelijk event of personeelsuitje. Wij regelen uiteraard de accommodatie (vooralsnog alleen De Schouw in Zeeland), de overnachtingen, de voeding, eventueel lichaamswerk lessen, een behandelaar en wat er meer nodig mocht zijn. En voor jou zorgen we voor een passende vergoeding waar je ook blij van wordt, als het allemaal rond komt.

 

Blijf op de hoogte van alle acties! 


Je ontvangt alle updates via email (Mailchimp) en Facebook. Het is onze intentie om het aantal berichten beperkt te houden. Je ontvangt een bericht als we een last-minute actie hebben of ter aankondiging van Vrienden activiteiten. 

Inspraak van leden
Deze community geeft je de mogelijkheid om wensen, suggesties of andere dingen met ons te delen. Dit kan online, maar ook tijdens Vrienden retraites.  

 

Aanmelden voor Vrienden van FIT

Enthousiast? Meld je dan direct aan voor onze community! Je kunt je aanmelden voor de community als je 3 maal bij ons op retraite was of op onze uitnodiging. Stuur een email aan info@fitbodymind.nl 

Afmelden

Als je niet bij de community wilt, laat het ons weten via een email als reply op deze mail. Dan verwijderen we je uit het Vrienden bestand. Schrijf je niet uit voor de nieuwsbrief via onderstaande link, want dan krijg je onze maandelijkse nieuwsbrief ook niet meer.

Free Inspirational Training for body & mind

In 2023 bestaat FIT body & mind alweer 15 jaar. Een periode waarin belangstelling voor retraites een mooie ontwikkeling meemaakte. In 2008 was deelname aan een retraite uitzonderlijk. Nu is het heel gewoon om af-en-toe een stap terug te nemen uit je dagelijks leven. Steeds vaker gunnen mensen zichzelf één of meerdere malen per jaar een paar dagen ME-time voor ontspanning of persoonlijke ontwikkeling. Een paar dagen ‘niks moet en niksen mag’, want je bent altijd vrij om te besluiten om mee te doen.

 

We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. En kunt ontspannen op een mooie accommodatie met heerlijke en gezonde voeding. Programma's met kundige docenten en een betrokken team. En ruimte voor nieuwe ontmoetingen met gelijkgestemden. Mensen bij wie je zonder moeite aansluit en kunt spreken over thema’s die in het dagelijks leven niet zo snel aan de orde komen. En waar kwetsbaarheid welkom is.

bottom of page