top of page

Retraites tijdens Pasen, Hemelvaart & Pinksteren 2024

Specifieke perioden zoals Pasen, Hemelvaart en Pinksteren lenen zich uitstekend voor een retraite. Er even tussen uit, stilstaan bij wat er voor jou belangrijk is, wat jij nodig hebt. Deze dagen staan voor zingeving en hernieuwing. Laat je helemaal verzorgen, kom tot rust en weer tot bloei tijdens één van onze retraites met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Kijk hieronder voor ons aanbod:

Retraites Pasen, Hemelvaart & Pinksteren 2024

Pasen retraite 2024

De periode rond Pasen en is voor velen een moment van reflectie en bezinning. Eerste Paasdag valt op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente, en staat dus symbool voor het begin van de lente.

De natuur wordt langzaam wakker en staat in het teken van nieuw leven, een nieuw begin. De blaadjes komen weer aan de bomen en de eerste bloemen weer in bloei. De energie gaat weer stromen. Het ideale moment om verfrissende tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij de vraag; wat mag er in jou tot bloei komen of (opnieuw) geboren worden? Waar wil jij je energie en aandacht aan besteden de komende tijd? Wat mag bloeien in jouw en tot leven komen in jouw leven?

 

Tijdens een aantal dagen yoga, meditatie, tai chi of ademwerk leer je luisteren naar de signalen en ingevingen van je lichaam & innerlijk weten! Omringd door de natuur is dit het ideale moment om je te verbinden met jezelf. Ervaar hoe het is om de ochtend in stilte door te brengen, om vervolgens in de middag en avond vanuit die plek in jezelf weer te kunnen verbinden met andere gelijkgestemden.

Hemelvaart retraite 2024

Tijdens onze Hemelvaart retraites komen we samen op een moment dat er meer licht is dan donker. Dit zie je terug in de natuur. De lente is begonnen, alles staat in bloei. Een tijd om een nieuwe energie op te doen.

Tijdens Hemelvaart geniet je van programma's vol met inspirerende workshops die hernieuwde energie geven. Denk hierbij aan qi-gong, lichaamswerk, meditatie, ademwerk, yoga en mindfulness. Dit jaar kan je ook ervaren hoe het is om volledig één te worden met de natuur tijdens een van onze bosbaden workshops. Alles is erop gericht om je te helpen ontspannen, tot rust te komen en in dieper in contact te komen met jezelf.

Dit weekend ook een retraite voor mensen tussen de 20-40 jaar. Maar (weer) contact met jezelf, verbind je met gelijkgestemden, ervaar verschillende workshops van onze docenten zoals Yin Yoga, active yoga, Mindfulness en Dans. Vier jouw retreat met een festival-achtig karakter.

Tijdens al onze retraites is er voldoende tijd voor reflectie en ontspanning in onze wellness. Je kan heerlijk komen ontspannen in de sauna of je lekker laten masseren door één van onze behandelaars.

Je krijgt de gelegenheid om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is en nieuwe inzichten op te doen.

Pinksteren retraite 2024

​Tijdens Pinksteren bieden we meerdere retraites aan, zowel op onze locatie in Castricum aan Zee, als op onze locatie in Zeeland. Vind je het leuk om juist bij meerdere docenten workshops te volgen, dan is Zeeland jouw plek. Ga je liever voor meer rust en intimiteit, dan ben je in Castricum met een exclusieve groep, helemaal op je plek.

 

In Castricum aan zee kom je thuis in jezelf met behulp van ademwerk, yoga en meditatie. In Zeeland zijn er 3 verschillende retraites rond hetzelfde thema: Hoog Sensitiviteit (HSP). 

Tijdens de Pinsterretraites word je volledig verzorgd op het gebied van eten en accommodatie. We zorgen voor gezonde en voedzame maaltijden die passen bij het seizoen. Alle maaltijden zijn vegetarisch, biologisch en met liefde bereid. Wat onze retraites zo fijn maakt is dat er naast tijd voor jezelf, ook tijd is om te verbinden met andere gelijkgestemden. 

Je verblijft in een comfortabele en sfeervolle accommodatie, midden in de natuur. De rustige omgeving draagt bij aan een optimale beleving van de retraite. Elke kamer is voorzien van alle benodigdheden om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

bottom of page