top of page

Relatie weekend

Een diepe duik in je relatie. Wil jij in jouw relatie verdiepende verbinding ervaren in intimiteit en seksualiteit? Kom naar dit retreat. Lees de reviews.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Relatie weekend

Ik geloof

dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien

te worden gehoord

te worden begrepen en aangeraakt. Het grootste geschenk

dat ik kan geven is

de ander te zien

te horen, te begrijpen, aan te raken Wanneer dat gebeurt

voel ik

dat er contact is gelegd

- Virginia Satir

Relatieweekend

In deze retraite word je je bewust van jouw blokkades om intimiteit en seksualiteit te laten stromen, in jezelf en in jouw relatie. Want in de liefde worden elkaars diepste wonden en blokkades wakker gekust. Deze blokkades hebben te maken met je geschiedenis waarin jouw ouders en jouw ervaringen van invloed zijn op hoe je vandaag in relatie bent. We werken ook met deze ouder-kind bonding in verschillende oefeningen. Het is een duik in het diepe en daarmee een heldenreis.
 

In de seksualiteit willen we samensmelten op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Dat kan ook spannend zijn, zeker als het vanuit intimiteit wordt opgezocht. Durf je te komen met je diepste verlangens en behoeftes?

Tijdens dit weekend doe je alle oefeningen met je eigen partner. In een veilige bedden en binnen jouw grenzen. Je doet alleen wat jij wilt. En je grenzen bepalen jullie zelf.


Voorbij oordelen onderzoeken we in respect wat er speelt. Daarin maken we o.a. gebruik van Lichaamswerk, Systemisch Werk en Sexual Grounding.

Intimiteit en seksualiteit

Drie stappen het laten stromen van intimiteit en seksualiteit:

In ons relatie werk komen we veel tegen dat koppels aangeven elkaar (wat) kwijt te zijn. Verantwoordelijkheden, de kinderen, afleidingen of wereldse situaties maken dat de tijd en aandacht voor de liefdesrelatie vermindert. Daarnaast komt het ook vaak voor dat beiden een verschil ervaren in verwachtingen en verlangens op het vlak van intimiteit en seksualiteit.

 

In dit weekend vind je de verdieping en een constructieve manier om hiermee samen aan de slag te gaan zodat het weer (meer) mag stromen. Daarin heb je in ieder geval ook je eigen lijf mee te nemen dus we doen veel lichaamswerk, ademoefeningen en een diepte massage. 

 

  1. de intimiteit en kwetsbaarheid op te zoeken door te voelen hoe het nu is in jullie relatie en uit te spreken waar je naar verlangt. Daarin kijken we ook naar het systemisch perspectief. 

  2. ervaren op welke wijze jouw verlangens zijn geremd door de invloed van jouw ouders en hoe het zou geweest zijn als je Ideale Ouders had gehad. 

  3. de hervonden levensenergie in jezelf te laten stromen en van daaruit ook samen met je partner. 

 

Kijk voor meer details en uitleg op de retraite pagina (klik op plaatje bovenin de pagina)

 

Voor liefdesrelaties, stellen en gelegenheidsstellen die samen willen werken aan het vergroten van verbinding in intimiteit en seksualiteit.

Relatie therapeut

Ervaren relatie coaches William Wilson en Marian Rose Fölser geven je in retraite weekends waardevolle handvatten voor een duurzame relatie.

Kijk voor meer informatie over de docenten en hun websites op de retraite pagina (klik op plaatje bovenin de pagina).
Of maak kennis met William in de podcast Doing Good. Marc van Hal ging in gesprek met William over 'mannenkracht', het innemen van je plek en zijn persoonlijke ervaringen hierin. Maar ook over de dynamiek tussen mannelijke en vrouwelijke energie en relaties. Thema's met soms grote invloed op liefdesrelaties.

"Ben je in contact met wat er leeft in je hoofd, hart, buik en ballen?" 

Podcast mannenwerk en relaties William.png

Tantra weekend stellen

We gebruiken aspecten uit de tantra, hoewel het geen tantra weekend is.

De levensenergie, ook wel prana genoemd, staat centraal binnen tantra. Deze levensenergie stroomt door je lichaam. Het maakt je leven dieper, voller en rijker. Tijdens een tantra retreat geven wij je de tools om je chakra's in balans te brengen, en de prana vrij te laten stromen.

 

De retraite kenmerkt zich door veel praktische oefeningen, ondersteund met theorie. Tantrisch energiewerk: Hoe wek je energie op, circuleer en verdeel je het in je lichaam, en wissel je energie uit met een ander? Diverse oefeningen geven je handvatten om prana, in balans zijnde energie, te ervaren.

Relatie therapie weekend 

Therapie

 

Het is bedoeld voor koppels die graag nog langer bij elkaar blijven. Het maakt niet uit wat je persoonlijke leeftijd is of hoe lang je relatie bestaat. Ook de “toestand” van de relatie maakt niet uit. Iedereen is welkom, of je nu op het punt van scheiden staat of het punt van trouwen. Het gaat om jullie wens van toenadering en stroming in de relatie.

Relatie APK

Het weekend dient ook als een soort APK voor de relatie. Een periodiek onderhoud dat voor je auto zo vanzelfsprekend is om goed te blijven functioneren. Maar wat is nou belangrijker voor je levensgeluk?

Het biedt koppels de gelegenheid om de waan van de dag achter zich te laten om zich volledig op de verdieping van de relatie te kunnen concentreren.

Testimonials relatie weekend

“Als je op zoek bent naar verdieping in jezelf en in je relatie dan ben je bij Marian en William op het juiste adres. De bedding van hun retreat is stevig, liefdevol, mooi dragend en energiek. Je kunt erna met energie en afstemming met jezelf en elkaar weer vooruit. Dank jullie wel voor een fantastische fijne ervaring“ – Jennifer
 

“Het is een wonderlijke reis en opent deuren waarvan je niet wist dat die gesloten waren. Het leert je weer man of vrouw te zijn en te leven zodat je het leven kunt omarmen en de toekomst stralend tegemoet kunt gaan. Marian en William waren zacht uitnodigend, betrokken en diepgaand.” - anoniem

“ Wil je je relatie met je lief verdiepen en durf je daarbij naar je eigen aandeel daarin te kijken, dan zal je positief verrast worden met deze training! Fijne oefeningen, praktische manieren voor plezier en stromende liefde. Je komt samen terug in je lijf en gevoel, super dankbaar! Marian en William zijn liefdevol professioneel en ze geven een fijne bedding om helemaal te mogen zijn en vanuit dar komen de thema’s naar voren”. - anoniem

“ Als je met je lief eens echt op het balkon van je relatie wilt staan en weer vol wil dansen! Marian en William hebben volle harten, die diepte en compassie hebben, vakmanschap!”

“ In een druk leven met te veel impuls en die ten koste van ontspanning gaan, is een relatieweekend met William en Marian een oase van tijd en aandacht aan elkaar. Ik zag de eerste avond alweer de sprankeling in de ogen van mijn lief en die is het hele weekend gebleven.” - anoniem

“ In een druk leven met te veel impuls en die ten koste van ontspanning gaan, is een relatieweekend met William en Marian een oase van tijd en aandacht aan elkaar. Ik zag de eerste avond alweer de sprankeling in de ogen van mijn lief en die is het hele weekend gebleven.” - Peter

Relatie blogs

bottom of page