top of page

Relatie weekend

Een diepe duik in je relatie. Wil jij in jouw relatie verdiepende verbinding ervaren in intimiteit en seksualiteit? Kom naar dit retreat. Lees de reviews.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Relatie weekend

Ik geloof

dat ik geen groter geschenk kan ontvangen dan door de ander te worden gezien

te worden gehoord

te worden begrepen en aangeraakt. Het grootste geschenk

dat ik kan geven is

de ander te zien

te horen, te begrijpen, aan te raken Wanneer dat gebeurt

voel ik

dat er contact is gelegd

- Virginia Satir

Relatieweekend

In deze retraite word je je bewust van jouw blokkades om intimiteit en seksualiteit te laten stromen, in jezelf en in jouw relatie. Want in de liefde worden elkaars diepste wonden en blokkades wakker gekust. Deze blokkades hebben te maken met je geschiedenis waarin jouw ouders en jouw ervaringen van invloed zijn op hoe je vandaag in relatie bent. We werken ook met deze ouder-kind bonding in verschillende oefeningen. Het is een duik in het diepe en daarmee een heldenreis.
 

In de seksualiteit willen we samensmelten op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Dat kan ook spannend zijn, zeker als het vanuit intimiteit wordt opgezocht. Durf je te komen met je diepste verlangens en behoeftes?

Tijdens dit weekend doe je alle oefeningen met je eigen partner. In een veilige bedden en binnen jouw grenzen. Je doet alleen wat jij wilt. En je grenzen bepalen jullie zelf.


Voorbij oordelen onderzoeken we in respect wat er speelt. Daarin maken we o.a. gebruik van Lichaamswerk, Systemisch Werk en Sexual Grounding.