L'Huis Preau Chatin / Bourgogne (Frankrijk)

Preau gebouw terras
Preau voorgevel
Preau entree
Preau landhuis leefruimte
Preau eetkamer
Preau voeding
Preau slaapkamer landhuis 2p
Preau leszaal
Schermafbeelding 2020-02-24 om 21.48.36.
Preau veldhuis
Preau slaapkamer veldhuis
Schermafbeelding 2020-02-24 om 21.45.56.
Schermafbeelding 2020-02-24 om 21.50.03.

Als God in Frankrijk

L'Huis Préau is een idyllisch landgoedje en ligt, ver van doorgaande wegen, verscholen in het landschap en aan de rand van de Morvan op ongeveer acht uur rijden van Utrecht. L'Huy Préau is een ideale plek voor uw creatieve vakantie in Frankrijk.

 

Préau biedt accommodatie aan groepen van tussen de 8 en 65 man. De accommodatie ademt een lieflijke huiselijke sfeer, een gevoel voor schoonheid en detail. Préau is een mix van een Engelse cottage en een Frans landhuis met oosterse elementen. Het geheel is omlijst met weelderige tuinen en een schitterend coulisselandschap.

Slaapgelegenheden


In het landhuis zijn er zes 1-, 2- en 3-persoonskamers met een gedeelde badkamer. Op het veld is er een tiental 1- of 2-persoonskamers met eigen sanitair. Tevens in de zomer een dertigtal 1-,2- en 4-persoons hoteltenten (Romeinse riddertenten met een houten vloer, elektriciteit, goede en opgemaakte bedden met elektrische deken, een klamboe en meubilair), Ook is het mogelijk met een eigen tent of camper te komen. We hebben plaats voor 10 (kleine) tenten en 4 campers.

Keuken en maaltijden

Het verblijf op l'Huy Préau is volpension. Aan het eten wordt bijzonder veel zorg en aandacht besteed. Kleurrijke en gevarieerde maaltijden markeren de dag. In het intieme restaurant staat 's ochtends een uitgebreid ontbijt klaar, later op de dag een overvloedige lunch en 's avonds een driegangendiner. Het eten is vegetarisch.

De keuken van Préau staat bekend om haar feestelijke lunch buffetten,  oog en smaak verrijkende maaltijden en verleidelijk lekkere toetjes, wij noemen het ‘Bourgondisch vegetarisch koken’.


Naast het feit dat men op Préau lekker eet, is het ook nog eens vegetarisch, biologisch en deels lokaal!
 

Het eten wat hier op tafel wordt gezet is altijd met liefde bereid, dat vindt u terug in de aandacht die er in wordt gestopt, de presentatie van de maaltijden en de heerlijke smaken die u hier zult proeven.


‘Préau voelt als thuis komen’ wordt ons vaak verteld. Een groot deel van die warme en hartelijke welkom die wij onze gasten geven zit in het eten wat wij voor hen bereiden.

 

Wanneer u om medische redenen een specifiek dieet volgt, kunnen wij hier vooraf in onderling overleg rekening mee houden. Wij vragen u uw dieet tijdig en minimaal een week voor aankomst aan te geven. Wij houden rekening met de volgende diëten: gluten en lactose. Voor andere diëten vragen wij 30 euro extra voor de keuken.

TARIEVEN Bourgogne 

Week retraites - 8 dagen/7 nachten:

Kamer in huisje op het landgoed met badkamer:

€ 1.090 - 1 persoonskamer / € 790 - 2 persoonskamer 

Kamer in landhuis met gedeeld sanitair: 

€ 890 - 1 persoonskamer, € 690 2pk en € 640 - 3pk 

Hoteltent op glamping met gedeeld sanitair: 

€ 790 - 1 persoons tent, € 590 2p tent en € 530 3/4p tent
 

Camping met eigen tent of camper € 530 

Deze filmimpressie van een Body & mind zomervakantie is

op onze locatie in de Ardèche/Frankrijk. 

Toeslagen & kortingen

Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,50 per overnachting. 

Voor partners of reisgenoten die het programma niet volgen, geldt korting. Ze zijn wel welkom in de open lessen.

Relax arrangement: - € 100 (week)

18 mensen op muur La Vie Tara Ardeche Frankrijk

RETREATS IN DE Bourgogne