HET FIT TEAM

Wij zorgen voor de voorbereidingen van, de communicatie rondom, en een plezierig verblijf tijdens de FIT body & mind retreat

Peter Benders.png

Eigenaar-initiator-gastheer

"Vanuit onze hobby en interesse organiseer ik retreats die een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de individuele mens en daarmee aan de samenleving. Beweging, ontspanning en bewustwording zijn de thema‘s van arrangementen van FIT body & mind. Het belangrijkste doel is het vergroten van het levensplezier! Of bewustwording daarvan. Voor jou, de samenleving, de trainers en mijzelf."

Iraas Korver

Gastvrouw-docent

"Het anderen naar de zin maken is wat ik graag doe. Maar tevens om mensen net even een stukje bewuster te maken en te laten groeien, door middel van events en retraites die gaan over duurzaamheid en spiritualiteit. Voor mij persoonlijk is conscious dance hét middel om verbinding te maken met mezelf. Ik zie het als een middel ter pure ontspanning en een workout in één. Maar ook yoga, meditatie, massage en andere vormen van (zelf)ontwikkeling geven mij de nodige handvatten. Het is daarom prachtig om dit te kunnen verenigen in deze functie bij FIT body & mind."

Eva Visser.png

Vrouwen retraites-gastvrouw-docent

"Ontspanning, rust, beweging, plezier, inspiratie, bewustwording, gezonde voeding en leefstijl. Dit zijn allemaal elementen van de weken en weekenden van Fit Body Mind die ik zie als belangrijke onderdelen van ons leven. Dankbaar ben ik dat ik mensen mag inspireren met deze verschillende elementen in de prachtige retraites op diverse mooie plekken in binnen- en buitenland. Mijn jarenlange kennis, ervaring en vooral ook passie worden hierin samengebracht."

Lieke order admin.png

Klantcontact - administratie

"Dansen, stembevrijding, vrije zelf-expressie en stilte zijn belangrijke elementen in mijn leven. Mijn wens is  trainingen te geven waarbij ik mensen uitnodig op zoek te gaan naar hun eigen stem en zodoende expressie te geven aan hun authentieke zelf. Mijn ervaring is dat daaruit kracht, bezieling en levensvreugde ontstaat. Dit sluit aan bij waar FIT body & mind voor staat. Momenteel ben ik
onderdeel van het ondersteunende team en zal je mij vooral via de mail ontmoeten. Ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan deze organisatie die ruimte creëert voor mensen om zichzelf te ontplooien, te ontspannen of gewoon lekker te bewegen." 

Veronique Stegen - GROEN 600x400px.jpg

My Own Retreat-gastvrouw-docent

"Yoga, en de verbinding met mezelf en anderen die ik hierdoor ervaar, heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Een van de mooiste kwaliteiten van yoga vind ik de kracht van verbinding. Tijdens een retreat is dit ook altijd weer zó mooi om te zien. Het is een voorrecht dat ik hieraan mee mag werken, op deze inspirerende plekken midden in de natuur. Met veel plezier zal ik ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt zodat jij lekker in alle rust tot jezelf kunt komen, in verbinding met de andere deelnemers en de prachtige natuur om ons heen."

FIT TEAM - Hanneke van Riet.jpg

Klantcontact

"Vanaf vrij jonge leeftijd heb ik interesse in persoonlijke ontwikkeling van mezelf en anderen. Steeds bewuster worden van hoe dingen bij mezelf, en in contact met anderen werken. Mezelf beetje bij beetje ont-wikkelen naar een vrouw die haar eigen stem, hart en natuurlijke ritme durft te volgen. Ik wil mensen inspireren en hen op een liefdevolle manier begeleiden zodat ze (weer) op hun eigen innerlijke kompas durven te gaan varen. Bewegen, dansen, natuur, stilte en mezelf op een creatieve wijze uiten zijn elementen die mij als mens voeden. Bewegen en bewustwording in een natuurlijke omgeving sluit goed aan bij alles waar FIT voor staat. Momenteel tref je mij vooral in de mail. Daarnaast ben je altijd welkom bij me thuis als je jezelf één op één wilt laten (bege)leiden naar meer verbinding met je natuur, je innerlijke kompas. De belangrijke opleidingen die ik daartoe heb gevolgd zijn Phoenix Professionele Communicatie in Utrecht en Effectieve Intuïtie in Haarlem. Je kunt mij ook terecht voor het Talentenspel."

FIT chefkoks

Gezonde en lekkere biologisch vegetarische voeding. Tijdens weekend retreats en vakanties zijn de beste koks beschikbaar voor het bereiden van de maaltijden. Voor ons koken Karin Baank van Puur koken met Passie, Farah Stegeman van Farah's Table, Bert Lambrechts en meer topkoks.  

Karin Baank.png

Puur koken met Passie

"Al meer dan 30 jaar word ik geïnspireerd door de macrobiotiek en heb ik koken tot mijn beroep gemaakt. Mijn basiskennis komt van de natuurvoedingstherapeuten opleiding van het Kushi Instituut in Amsterdam en het Oost West Centrum.  Daar werk ik met veel plezier als docente aan de jaaropleiding Voeding en Vitaliteit, en sinds 2013 geef ik ook les aan de Internationale Macrobiotische School in Devon. Als Chef Kok heb ik in restaurant Deshima gewerkt, en nu verzorg ik zelfstandig catering en workshops vanuit mijn eigen Kookstudio Puur koken met passie in Almere."

>> lees meer over Voeding of bekijk Recepten

Farah Steegman.png

Farah's Table

"Ik deel graag mijn liefde voor eten en moeder natuur met anderen. Vanuit dat oogpunt ben ik gaan koken. Ik ben er van overtuigd dat we allemaal op onze eigen manier een steentje bij kunnen dragen aan een betere wereld. En ik doe dat door te koken voor anderen. Plantaardig, met zoveel mogelijk lokale producten en de hoeveelheid (plastic) afval zoveel mogelijk beperken.

 

Door het koken in de praktijk te leren en door een opleiding te volgen tot voedingsdeskundige probeer ik nu met deze kennis, mijn passie en opgedane ervaring met mijn eigen bedrijf Farah’s Table anderen een leuke en lekkere avond te bezorgen waarbij een beter milieu en gezonde voeding centraal staat. Ik kook op retraites, verzorg vegan take away in Terneuzen en organiseer vegan diners in Zeeland."

>> lees meer over Voeding of bekijk Recepten

Bert Lambrechts.png

The Natural Way

Gezonde voeding is er letterlijk met de paplepel ingegoten. Van thuis uit ben ik geïnspireerd door natuurlijke voeding daar ik op een macrobiotische wijze opgevoed ben. Ik heb het effect aan den lijve ondervonden, steeds opnieuw realiseer ik me en voel ik dat eenvoud in mijn voeding en met de natuur meebewegen mij het meest in balans brengen en mij een sterk immuunsysteem bezorgen. Dat een dergelijk voedingspatroon ook zo veel beter is voor onze planeet, maakt dat ik hier met volle toewijding achter sta.

Na menig jaartjes verdiepende studie, ben ik nu bijna een decennium aan het werk als docent koken in de vrije school. Daar neem ik tieners mee op ontdekkingsreis door de wereld van plantaardige voeding. Naast kooklessen inspireer ik hen door hen te laten meewerken in een cateringbedrijf waar we plantaardig koken.  

Om mezelf te blijven prikkelen en nieuwe recepten te ontwikkelen kook ik voor retraites. Ik kan er erg van genieten in de creatieve flow te zitten om op die manier mensen te verrassen met smakelijke en kleurrijke maaltijden.

>> lees meer over Voeding of bekijk Recepten

FIT behandelaars

Tijdens de FIT body & mind weekend retreats en vakanties zijn de beste masseurs en coaches beschikbaar voor optionele behandelingen. Deelnemers over de behandelingen: 

"Hierbij wil ik je laten weten dat ik erg dankbaar ben voor het fijne dansweekend ♡ Het heeft me naast heerlijke dans ook veel moois gebracht op mijn persoonlijke pad. Ik kwam met rug en bekkenklachten en was bang dat dansen wellicht niet eens zou lukken. Door behandelingen en mooie gesprekken met Judith en Hans, is het me gelukt om voor 90% pijnloos en met heel veel plezier en overgave te dansen. Een geschenk! Ik kijk uit naar de volgende keer." (Marlies)

 
Eva Willemijn Visser

ontspanningsmassages

Eva Willemijn geeft intuïtieve massages waarin ze verschillende technieken samenbrengt: Zweedse, Thaise, Ayurvedische massage en Reiki. De ultieme lichamelijke ontspanning. 

Omgeving Baambrugge en omstreken.

Move in health

Omgeving Baambrugge

Telefoon: 06-16246940

​E-mail: info@moveinhealth.com

FIT TEAM - Anneke Heemskerk.jpg

Holistische massages

"Laat je (aan)raken door middel van een massage met aandacht. Ik zie de hele mens, niet alleen een lichamelijke klacht. De massages die ik geef worden afgestemd op wat er bij jou nodig is op dat moment. Door mijn massage word je je bewuster van je lijf, waardoor je beter in staat bent om te gaan luisteren naar de signalen (de 'kennis') van je lijf. Trefwoorden: ontspanning - intuïtief - triggerpoint - bindweefsel - voetreflex - reiki - ilio psoas."

 

Binnen Handbereik

Omgeving Alkmaar

Telefoon: 06 40360615

Website: binnen.handbereik.nl

E-mail: binnen@handbereik.nl

Bethinda Fang.png

Ontspanningsmassages

Volgt spoedig.

Urban Flow​

Omgeving Haarlem

Telefoon: 06 51863172  

​E-mail: bethinda@gmail.com

SJABLOON TEACHER Zeeland-5.png

Holistische massages

"Wat er in jouw leven speelt komt tot uiting in het lichaam. Ik stem mij daarop af met een combinatie van intuïtieve massage, klassieke Zweedse massage en energetisch werk (shamballa). Naast een diepe ontspannende werking op het lichaam, is er even grote aandacht voor het gevoel en de emotionele beweging. Bovenal gebruik ik het als manier om de wijsheid van jouw lichaam weer beschikbaar te maken. 

Marcel Mourik

Omgeving Hilversum

Telefoon: 06 49075463 ​

E-mail: info@marcelmourik.nl

anna lucia bos.png

bewustzijnsmassage

"Aanraking met aandacht’. Dat is waar ik voor sta. Een uitnodiging om uit het hoofd te komen, en in het lichaam te gaan voelen. Kan jij voelen dat je een lichaam hebt en wat zich daarin afspeelt? Ik noem het graag een bewustzijnsmassage. Ontspanning is anders voor iedereen, daarom is het een mooi onderzoek wat ik voor jou kan betekenen. Wat gun jij jezelf vandaag?

Anna Lucia Bos

Omgeving Amsterdam

Telefoon: 06 50993653

​E-mail: florestaholisticmassage@gmail.com

FIT TEAM - Hans Flierboom.jpg

Rebalancing & coaching

"Op de massagetafel staat de kwaliteit van de aanraking voorop. Het is contactvol en met aandacht voor dat wat er is, zonder dat er direct iets mee moet gebeuren. Dit ondersteunt je om dieper in contact te komen met de gevoelde ervaring; je gaat meer voelen in plaats van denken. Hierdoor ontstaan bewustzijn en inzicht in je gevoelsleven en bijbehorende patronen."

De Lijfspreuk

Omgeving Badhoevedorp

Telefoon: 06 51600147

E-mail: info@delijfspreuk.nl

FIT TEAM - Eric Huisman.jpg

Energetisch lichaamswerk

Ik heb een gave gekregen om mensen te helpen om spanning los te laten, zodat energie weer kan gaan stromen. Een behandeling kan gebruikt worden om een fysieke klacht te onderzoeken, maar ook als je je minder energiek voelt of juist dieper wilt ontspannen. Een sessie ontstaat in het moment, ik stem de behandeling helemaal op jou af.

Indicate Spirit

Omgeving Haarlem

Telefoon: 06 46110929

Website: www.indicate-spirit.com
E-mail: eric@indicate-spirit.com

FIT TEAM - Sharonna van Waveren.jpg

Ontspanningsmassages

"Ik help je ontspannen, helen en helemaal te landen in je lichaam. Mijn massages helpen je bewust te worden van opgehoopte spanningen en brengen je weer in balans. Ik help je ook te concentreren op je ademhaling en deze te verbeteren waar nodig. Ik ben Reiki master en geschoold in o.a. sportmassage en de Thaise massage. Ik werk intuïtief en persoonsgericht. Heb meer dan 20 jaar ervaring in het masseren van mensen."

Sharonna Yoga

Omgeving Hoofddorp

Telefoon: 06 28709948 ​

E-mail: shar0nna@hotmail.com

FIT TEAM - Annemieke de Poel.jpg

Ontspanningsmassages

"Door aanraking kun je de verbinding met jezelf herstellen en in contact komen met het verhaal wat je meedraagt.  Dit kan inzicht geven in bepaald gedrag of gevoel. Mijn massages zijn gericht op de diepe ontspanning om zo jezelf uit te nodigen alles er te laten zijn en in stilte het gesprek aan te gaan.  De technieken die ik gebruik komen uit de klassieke ontspanningsmassage, deep tissue massage, Reiki en rebalancing.  Verder geef ik ook losse voetreflexmassages en zwangerschapsmassages.

Truly Touched​

Omgeving Amsterdam

Telefoon: 06 14551888

​E-mail: mieks27@hotmail.com

Roberta Colombano.png

holistische & buik massages

"Roberta is een intuïtieve met open hart massagetherapeut en coach. Ze gebruikt

verschillende massagetechnieken (Triggerpoints, Myofascial Release, Thai acupressuurpunten, etc.) en ze stemt haar aanraking altijd af op jouw behoefte. In haar sessies maakte ze altijd verbinding met Earth & Sky-energieën, waar meer energie in je lichaam kan stromen en je meer verbonden kunt voelen met jezelf als geheel. Ze staat bekend om haar buikmassages om je diep ontspannen te laten voelen en haar warme aanwezigheid stelt je in staat om je emoties te ontvouwen. Ze biedt ook workshops en coaching sessies aan in Amsterdam en online.

BodyMindWork

Omgeving Amsterdam

Telefoon: 06 38225160

​E-mail: info@bodymindwork.org

FIT TEAM - Judith Kroon.jpg

Ontspanningsmassages

Je kunt bij Time for You Massage kiezen voor een intuïtieve massage, waarbij je de therapeute de vrijheid geeft om de behandeling zelf in te vullen. Je kunt ook specifiek opteren voor een of een combi van deze mogelijkheden: Lomi Lomi massage, Vlindermassage, Kashmirische massage, Hotstone, etc. 

 

Time for You Massage

Omgeving Beek (bij Maastricht)

Telefoon: 06 13398561

E-mail: info@timeforyoumassage.nl

Mieke Nakken

Cranio-sacraal & massages

"Door cranio kom je  in contact met jezelf en met het verhaal wat je lijf meedraagt. De cranio nodigt je uit jezelf  te mogen ervaren met dat wat er is. Hierdoor ontstaat er meer  bewustzijn over je gevoelsleven en bepaalde patronen. 

De zachte aanraking werkt door op het centraal zenuwstelsel waardoor je een diepe ontspanning zult ervaren en wordt tevens het zelfgenezend vermogen van je lichaam ondersteund!

Verder geef ik ook ayurvedische ontspanningsmassages. Bij de ayurvedische massage worden bekende massagetechnieken zoals strijkingen en knedingen toegepast. Het lichaam wordt hierdoor soepeler en de energie neemt toe.  Ervaar hoe deze massage niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem werkt en het hele lichaam in balans brengt."

Mieke Nakken

Omgeving Zeist

Telefoon: 06 28842263 ​

E-mail: info@miekenakken.nl

Myra.png

Holistische massages

"Aanraking met aandacht om jouw energie weer te laten stromen. Ik laat me leiden door jouw woorden, jouw lichaam, mijn handen en mijn intuïtie als dans en bewegingstherapeut en met kennis van massagetechnieken zoals esalen, Zweedse massage, meridiaanleer en deep tissue. Lange verbindende strijkingen, vertraging, gecombineerd met een stevige druk. Met liefdevolle aandacht en met ruimte om te laten zijn wat er is, verwelkom ik je, voor een moment met jezelf."

A touch of empathy
omgeving: Amsterdam
06 46295737

E-mail: myra@disroot.org

martine scheen.png

Energy healing & massage & coaching

" Jouw lichaam zit vol wijsheid. Door vanuit je hart te luisteren, kun je de antwoorden horen die verborgen in de stilte wachten op jou. Ik werk als energetisch massagetherapeut en holistisch coach. Ik combineer verschillende massagetechnieken met vormen van natuurlijke healing met hun oorsprong in Japan (Reiki), Tibet (Rigpa Energetic Healing) en Australië (Dharma Shamanic System). Een sessie kan jou helpen om diep te ontspannen, blokkades op te heffen en je te verbinden met je hart. En vanuit daar te voelen hoe het leven door je heen stroom. Laat je meevoeren…

Hallo Rust

Omgeving Haarlem

Telefoon: 06 41259555

​E-mail: info@hallorust.nl