HET FIT TEAM

Wij zorgen voor de voorbereidingen van, de communicatie rondom, en een plezierig verblijf tijdens de FIT body & mind retreat

Eigenaar-initiator-gastheer

"Vanuit onze hobby en interesse organiseer ik retreats die een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de individuele mens en daarmee aan de samenleving. Beweging, ontspanning en bewustwording zijn de thema‘s van arrangementen van FIT body & mind. Het belangrijkste doel is het vergroten van het levensplezier! Of bewustwording daarvan. Voor jou, de samenleving, de trainers en mijzelf."

FIT TEAM - Loretta Grootscholten.jpg

Social media en online beleving

"Gezondheid, sport, bewustzijn, geluk en persoonlijke ontwikkeling. Onderwerpen die mij al op jonge leeftijd ontzettend boeide. Vanaf mijn 15e ben ik mij gaan verdiepen in alles wat ik kon vinden over de thema’s:  Body, mind en spirit. Vandaag de dag zet ik mij als junior communicatie professional in voor organisaties die bijdragen aan een gelukkige, bewuste en gezonde wereld. Iets wat 100% aansluit op de missie van FIT body & mind.  

In samenwerking met de rest van het  team  werk ik aan de online zichtbaarheid van FIT body & mind, zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen inspireren en ondersteunen op weg naar een bewuster leven met meer plezier, gezondheid en ontspanning." 

Communicatie

"Van nature ben ik een echte regeltante. Ik ben iemand die overal de leuke, spannende en uitdagende kant in ziet. Yoga, natuur & adem hebben mij vanaf jonge leeftijd geholpen om de verbinding met mezelf te vinden en nog steeds om telkens weer opnieuw verbinding te maken. FIT body & mind is onderdeel van mijn eigen zoektocht geworden en ik ben ontzettend enthousiast dat ik mijn kwaliteiten nu voor hen in mag zetten. Samen met de andere teamleden hoop ik mensen te inspireren om ook hun levensplezier te vergroten! "

Vrouwen retraites-gastvrouw-docent

"Ontspanning, rust, beweging, plezier, inspiratie, bewustwording, gezonde voeding en leefstijl. Dit zijn allemaal elementen van de weken en weekenden van Fit Body Mind die ik zie als belangrijke onderdelen van ons leven. Dankbaar ben ik dat ik mensen mag inspireren met deze verschillende elementen in de prachtige retraites op diverse mooie plekken in binnen- en buitenland. Mijn jarenlange kennis, ervaring en vooral ook passie worden hierin samengebracht."

FIT TEAM - Hanneke van Riet.jpg

Klantcontact

"Vanaf vrij jonge leeftijd heb ik interesse in persoonlijke ontwikkeling van mezelf en anderen. Steeds bewuster worden van hoe dingen bij mezelf, en in contact met anderen werken. Mezelf beetje bij beetje ont-wikkelen naar een vrouw die haar eigen stem, hart en natuurlijke ritme durft te volgen. Ik wil mensen inspireren en hen op een liefdevolle manier begeleiden zodat ze (weer) op hun eigen innerlijke kompas durven te gaan varen. Bewegen, dansen, natuur, stilte en mezelf op een creatieve wijze uiten zijn elementen die mij als mens voeden. Bewegen en bewustwording in een natuurlijke omgeving sluit goed aan bij alles waar FIT voor staat. Momenteel tref je mij vooral in de mail. Daarnaast ben je altijd welkom bij me thuis als je jezelf één op één wilt laten (bege)leiden naar meer verbinding met je natuur, je innerlijke kompas. De belangrijke opleidingen die ik daartoe heb gevolgd zijn Phoenix Professionele Communicatie in Utrecht en Effectieve Intuïtie in Haarlem. Je kunt mij ook terecht voor het Talentenspel."

My Own Retreat-gastvrouw-docent

"Yoga, en de verbinding met mezelf en anderen die ik hierdoor ervaar, heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Een van de mooiste kwaliteiten van yoga vind ik de kracht van verbinding. Tijdens een retreat is dit ook altijd weer zó mooi om te zien. Het is een voorrecht dat ik hieraan mee mag werken, op deze inspirerende plekken midden in de natuur. Met veel plezier zal ik ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt zodat jij lekker in alle rust tot jezelf kunt komen, in verbinding met de andere deelnemers en de prachtige natuur om ons heen."

Klantcontacten-gastvrouw-docent

"Het anderen naar de zin maken is wat ik graag doe. Maar tevens om mensen net even een stukje bewuster te maken en te laten groeien, door middel van events en retraites die gaan over duurzaamheid en spiritualiteit. Voor mij persoonlijk is conscious dance hét middel om verbinding te maken met mezelf. Ik zie het als een middel ter pure ontspanning en een workout in één. Maar ook yoga, meditatie, massage en andere vormen van (zelf)ontwikkeling geven mij de nodige handvatten. Het is daarom prachtig om dit te kunnen verenigen in deze functie bij FIT body & mind."

FIT behandelaars

Tijdens de FIT body & mind weekend retreats en vakanties zijn de beste masseurs en coaches beschikbaar voor optionele behandelingen.

 

ontspanningsmassages

Eva Willemijn geeft intuïtieve massages waarin ze verschillende technieken samenbrengt: Zweedse, Thaise, Ayurvedische massage en Reiki. De ultieme lichamelijke ontspanning. 

Omgeving Baambrugge en omstreken.

Move in health

Omgeving Baambrugge

Telefoon: 06-16246940

​E-mail: eva_visser@hotmail.com

Mieke Nakken

Cranio-sacraal & massages

"Door cranio kom je  in contact met jezelf en met het verhaal wat je lijf meedraagt. De cranio nodigt je uit jezelf  te mogen ervaren met dat wat er is. Hierdoor ontstaat er meer  bewustzijn over je gevoelsleven en bepaalde patronen. 

De zachte aanraking werkt door op het centraal zenuwstelsel waardoor je een diepe ontspanning zult ervaren en wordt tevens het zelfgenezend vermogen van je lichaam ondersteund!

Verder geef ik ook ayurvedische ontspanningsmassages. Bij de ayurvedische massage worden bekende massagetechnieken zoals strijkingen en knedingen toegepast. Het lichaam wordt hierdoor soepeler en de energie neemt toe.  Ervaar hoe deze massage niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem werkt en het hele lichaam in balans brengt."

Mieke Nakken

Omgeving Zeist

Telefoon: 06 28842263 ​

E-mail: info@miekenakken.nl

FIT TEAM - Eric Huisman.jpg

Energetisch lichaamswerk

Ik heb een gave gekregen om mensen te helpen om spanning los te laten, zodat energie weer kan gaan stromen. Een behandeling kan gebruikt worden om een fysieke klacht te onderzoeken, maar ook als je je minder energiek voelt of juist dieper wilt ontspannen. Een sessie ontstaat in het moment, ik stem de behandeling helemaal op jou af.

Indicate Spirit

Omgeving Haarlem

Telefoon: 06 46110929

E-mail: eric@indicate-spirit.com

Rebalancing & coaching

"Op de massagetafel staat de kwaliteit van de aanraking voorop. Het is contactvol en met aandacht voor dat wat er is, zonder dat er direct iets mee moet gebeuren. Dit ondersteunt je om dieper in contact te komen met de gevoelde ervaring; je gaat meer voelen in plaats van denken. Hierdoor ontstaan bewustzijn en inzicht in je gevoelsleven en bijbehorende patronen."

De Lijfspreuk

Omgeving Badhoevedorp

Telefoon: 06 51600147

E-mail: info@delijfspreuk.nl​

FIT TEAM - Anneke Heemskerk.jpg

Holistische massages

"Laat je (aan)raken door middel van een massage met aandacht. Ik zie de hele mens, niet alleen een lichamelijke klacht. De massages die ik geef worden afgestemd op wat er bij jou nodig is op dat moment. Door mijn massage word je je bewuster van je lijf, waardoor je beter in staat bent om te gaan luisteren naar de signalen (de 'kennis') van je lijf. Trefwoorden: ontspanning - intuïtief - triggerpoint - bindweefsel - voetreflex - reiki - ilio psoas."

 

Binnen Handbereik

Omgeving Tilburg

Telefoon: 06 40360615

E-mail: binnen@handbereik.nl

FIT TEAM - Sharonna van Waveren.jpg

Ontspanningsmassages

"Ik help je ontspannen, helen en helemaal te landen in je lichaam. Mijn massages helpen je bewust te worden van opgehoopte spanningen en brengen je weer in balans. Ik help je ook te concentreren op je ademhaling en deze te verbeteren waar nodig. Ik ben Reiki master en geschoold in o.a. sportmassage en de Thaise massage. Ik werk intuïtief en persoonsgericht. Heb meer dan 20 jaar ervaring in het masseren van mensen."

Sharonna Yoga

Omgeving Hoofddorp

Telefoon: 06 28709948 ​

E-mail: shar0nna@hotmail.com

FIT TEAM - Judith Kroon.jpg

Ontspanningsmassages

Je kunt bij Time for You Massage kiezen voor een intuïtieve massage, waarbij je de therapeute de vrijheid geeft om de behandeling zelf in te vullen. Je kunt ook specifiek opteren voor een of een combi van deze mogelijkheden: Lomi Lomi massage, Vlindermassage, Kashmirische massage, Hotstone, etc. 

 

Time for You Massage

Omgeving Beek (bij Maastricht)

Telefoon: 06 13398561

E-mail: info@timeforyoumassage.nl​

Ontspanningsmassages

"Door aanraking kun je de verbinding met jezelf herstellen en in contact komen met het verhaal wat je meedraagt.  Dit kan inzicht geven in bepaald gedrag of gevoel. Mijn massages zijn gericht op de diepe ontspanning om zo jezelf uit te nodigen alles er te laten zijn en in stilte het gesprek aan te gaan.  De technieken die ik gebruik komen uit de klassieke ontspanningsmassage, deep tissue massage, Reiki en rebalancing.  Verder geef ik ook losse voetreflexmassages en zwangerschapsmassages.

Truly Touched​

Omgeving Amsterdam

Telefoon: 06 14551888

​E-mail: mieks27@hotmail.com

Francis Schwegman.png

Holistische massages

"In de sessies werk ik holistisch en intuïtief, en combineer ik verschillende lichaamswerk technieken uit Oost en West (Thaise, Zweedse, Hawaïaanse en deep tissue massage, energiewerk en klanken). De mix is afgestemd op wat op dat moment je behoefte en intentie is. De ruimte die er voor je is, is een plek waarin alles er mag zijn, waar je helemaal mag landen en thuiskomen in jezelf."

Francis Schwegman

Omgeving Amsterdam

Telefoon: 06 87292364 ​

E-mail: francisschwegman@gmail.com

FIT chefkoks

Gezonde en lekkere biologisch vegetarische voeding. Tijdens weekend retreats en vakanties zijn de beste koks beschikbaar voor het bereiden van de maaltijden. Voor ons koken Karin Baank van Puur koken met Passie, Linda Schaap en meer topkoks.  

 

Puur koken met Passie

"Al meer dan 30 jaar word ik geïnspireerd door de macrobiotiek en heb ik koken tot mijn beroep gemaakt. Mijn basiskennis komt van de natuurvoedingstherapeuten opleiding van het Kushi Instituut in Amsterdam en het Oost West Centrum.  Daar werk ik met veel plezier als docente aan de jaaropleiding Voeding en Vitaliteit, en sinds 2013 geef ik ook les aan de Internationale Macrobiotische School in Devon. Als Chef Kok heb ik in restaurant Deshima gewerkt, en nu verzorg ik zelfstandig catering en workshops vanuit mijn eigen Kookstudio Puur koken met passie in Almere."

>> lees meer over Voeding of bekijk Recepten

Volg ons op Facebook

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Yoga   |   Meditatie & Mindfulness   |   Tai Chi / Qigong   |   Dans   |   HSP   |   Massage   |   Vrouwen   |   Singles   |   Relaties   |   Stressreductie   |   Stilte retreats   |   Mindful Sports   |   Snow & Ice

De mooiste retraites met inspirerende workshops zoals yoga, mindfulness, Tai Chi en HSP. FIT body & mind biedt de beste docenten op prachtige locaties in Nederland en Frankrijk. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

info@fitbodymind.nl | 06-41025309 | Nederland

 © 2019  FIT body & mind  |  design by Studio Sille