top of page
FIT Team

HET FIT body & mind TEAM

Wij zorgen voor een mooi aanbod, de voorbereidingen van, de communicatie rondom, een plezierig verblijf, heerlijke gezonde voeding en ultieme ontspanning tijdens jouw FIT body & mind retreat. 

FIT basis team

Wij hebben geen kantoor. In plaats daarvan werken we lekker thuis, in de tuin, in een leuk café en soms vanuit een  vakantie huisje. We hebben alleen onze laptops met internet nodig. En het moment dat het ons past om te werken. En soms zien we elkaar op mooie plekken, tijdens een retraite of via het beeldscherm. We willen graag vrij en ontspannen leven. Tijd nemen voor sport en ontspanning als de zon schijnt. Het werk kan ook in de avond gedaan worden. Het kan allemaal. Zo blijven we happy en scherp, en werken we dagelijks vol energie aan jouw ontspanning en verdieping. 

Peter Canva.png

Eigenaar-initiator-gastheer

"Vanuit onze hobby en interesse organiseer ik retreats die een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de individuele mens en daarmee aan de samenleving. Beweging, ontspanning en bewustwording zijn de thema‘s van arrangementen van FIT body & mind. Het belangrijkste doel is het vergroten van het levensplezier! Of bewustwording daarvan. Voor jou, de samenleving, de trainers en mijzelf."

Ellemarie Canva.png

Gastvrouw-Website

" Leven vanuit onze essentie, vanuit het hart, is waar mijn leven aan is toegewijd. In mijn eigen leven zijn meditatie, yoga, ademwerk en dans belangrijke en prachtige tools om bij die essentie te komen. Het mooie is dat FIT dezelfde tools aanbiedt tijdens de prachtige retraites die worden georganiseerd. Ik ben dan ook heel blij en dankbaar dat ik hieraan mag bijdragen. Ik verwelkom je graag als gastvrouw op één van de vele retraites. Daarnaast vind ik het heel leuk om achter de schermen te werken en voer ik ondersteunende taken uit waaronder het bijhouden van de website. "

Samantha.jpg

Organisator-gastvrouw My Own Retreat

Samantha Rice (1971) is de Organisator / Begeleider van My Own Retreat. Na jaren zelf internationale retraites georganiseerd te hebben voor haar eigen groepen, werd het langzamerhand wel duidelijk dat het tijd werd om de magie van de retraite dichterbij huis te zoeken. Sinds juni 2022 zorgt ze met veel plezier voor de organisatie van My Own Retreat in Zeeland. 

​​

"Ik ben opgegroeid in zonnig California, en in mijn tienerjaren verhuisde ik met mijn ouders naar Florida. Alles wat ik kende was in een klap weg, en in deze moeilijk periode heb ik het geluk gehad dat ik in een yoga les belandde bij een fantastische Hatha yoga docente. Barbara, heette ze, en ze was toen 76 jaar. Haar lessen hebben mij een stevige basis gegeven voor mijn practice, en haar zachte kracht en wijsheid blijven mij nog altijd bij. In 1994 ben ik naar Nederland verhuisd met mijn Nederlandse man om aan Leiden Universiteit te studeren en ik nam mijn yoga practice en mijn interesse in de mind-body connection mee. Ik heb bijna 20 jaar als docent gewerkt, waarvan 15 bij Leiden Universiteit. In die periode ben ik in aanraking gekomen met Rebalancing. Vanaf mijn eerste sessie was ik overrompeld door de kracht van de eenvoud van deze benadering. Wat een openbaring om mijn aandacht te verzetten van mijn gedachten naar mijn gevoelde ervaring. Ik werd letterlijk geleid uit mijn hoofd in mijn lichaam en was verwonderd. In 2006 ben ik de drie-jarige HBO opleiding Rebalancing begonnen en in 2009 mijn diploma gehaald. Sindsdien begeleid ik vrouwen in het her-verbinden met hun binnenwereld. Ik ben begonnen met Yin Yoga pas in 2014, en merkte al gauw dat het een vorm was wat perfekt aansluit bij de Rebalancing benadering. Yin brengt mij naar diepere lagen van mijn lichaam en geest. Net zoals in Rebalancing, creeren we heel gericht een fysieke focus. Als de aandacht verzamelt is daar waar het wezen mag, is de uitnodiging om steeds verder te ontspannen in overgave. De haast magische ingredient in Yin is TIJD. We nemen de tijd om heel bewust te ontspannen en onze gevoelde ervaring te verkennen. Yin yoga wilde ik graag met mijn clienten kunnen delen! In 2016 heb ik bij de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos een 200 uur Yin Yoga teacher training met veel plezier gedaan. Deze prachtige, helende vorm van yoga blijft mij verrassen. Mijn interesse in de mind-body connection is inmiddels tot een passie uitgegroeid. Ik blijf lezen en leren en experimenteren met hoe onze beleving wordt bepaald door de continue samenspel tussen gerichte aandacht en gevoel."

Lieke order admin.png

Klantcontact - administratie

"Dansen, stembevrijding, vrije zelf-expressie en stilte zijn belangrijke elementen in mijn leven. Mijn wens is  trainingen te geven waarbij ik mensen uitnodig op zoek te gaan naar hun eigen stem en zodoende expressie te geven aan hun authentieke zelf. Mijn ervaring is dat daaruit kracht, bezieling en levensvreugde ontstaat. Dit sluit aan bij waar FIT body & mind voor staat. Momenteel ben ik
onderdeel van het ondersteunende team en zal je mij vooral via de mail ontmoeten. Ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan deze organisatie die ruimte creëert voor mensen om zichzelf te ontplooien, te ontspannen of gewoon lekker te bewegen." 

Myra.jpg

Gastvrouw-office

"Compassie is mijn anker en drijfveer, met mijn lichaam als achteruitkijkspiegel. 


Al in 2003 gooide ik het roer om door met mijn opleiding TheaterProductie te stoppen, omdat het me lichamelijk uitputte en ik geïnspireerd was door de helende kracht van beweging en daarom danstherapie ging studeren. Ik ervoer hoe ik me thuis in m'n lichaam kon voelen en hoe het zoveel rustiger werd in mijn hoofd wanneer ik met aandacht mijn lichaam liet bewegen zoals het zelf 'wilde'. Danstherapie gaf me een diep gevoel van verbondenheid en 5 jaar geweldloze communicatie gaf me de woorden om dit te delen.


Ik houd ervan me in een groep te bewegen, samen iets moois te creëren. Graag ga ik de uitdaging bij verenigingen en bedrijven aan om vergaderingen zinvol en inclusief te maken. En met diezelfde liefde en passie draag ik als gastvrouw, samen met de rest van het team, een groep mensen die onafhankelijk van elkaar hebben gekozen dat weekend of midweek 'samen' door te brengen op een retraite. Ieder met zijn/haar eigen motivatie, alleen maar toch ook samen.


Mooi van groepen vind ik hoe we onszelf in de ander kunnen zien en onszelf daarin gesteund, gezien, erkend en soms uitgedaagd kunnen voelen. Mijn doel is dit alles met liefde te omarmen. Tijdens sommige retraites ben ik aanwezig als gastvrouw, als masseur en als het in het programma past begeleid ik dan met plezier een stilte-wandeling of een dansavond."

Karin

Coördinatie chefs-gastvrouw-docent

"Ik zal spoedig een tekst maken, maar over mijn rol als chef lees je hieronder."

FIT TEAM - Hanneke van Riet.jpg

Klantcontact - administratie

"Vanaf vrij jonge leeftijd heb ik interesse in persoonlijke ontwikkeling van mezelf en anderen. Steeds bewuster worden van hoe dingen bij mezelf, en in contact met anderen werken. Mezelf beetje bij beetje ont-wikkelen naar een vrouw die haar eigen stem, hart en natuurlijke ritme durft te volgen. Ik wil mensen inspireren en hen op een liefdevolle manier begeleiden zodat ze (weer) op hun eigen innerlijke kompas durven te gaan varen. Bewegen, dansen, natuur, stilte en mezelf op een creatieve wijze uiten zijn elementen die mij als mens voeden. Bewegen en bewustwording in een natuurlijke omgeving sluit goed aan bij alles waar FIT voor staat. Momenteel tref je mij vooral in de mail. Daarnaast ben je altijd welkom bij me thuis als je jezelf één op één wilt laten (bege)leiden naar meer verbinding met je natuur, je innerlijke kompas. De belangrijke opleidingen die ik daartoe heb gevolgd zijn Phoenix Professionele Communicatie in Utrecht en Effectieve Intuïtie in Haarlem. Je kunt mij ook terecht voor het Talentenspel."

Eva Visser.png

Vrouwen retraites-gastvrouw-docent

"Ontspanning, rust, beweging, plezier, inspiratie, bewustwording, gezonde voeding en leefstijl. Dit zijn allemaal elementen van de weken en weekenden van Fit Body Mind die ik zie als belangrijke onderdelen van ons leven. Dankbaar ben ik dat ik mensen mag inspireren met deze verschillende elementen in de prachtige retraites op diverse mooie plekken in binnen- en buitenland. Mijn jarenlange kennis, ervaring en vooral ook passie worden hierin samengebracht."

FIT chefkoks

Gezonde en lekkere biologisch vegetarische voeding. Tijdens weekend retreats en vakanties zijn de beste koks beschikbaar voor het bereiden van de maaltijden. Voor ons koken Karin Baank van Puur koken met Passie, Farah Stegeman van Farah's Table, Bert Lambrechts en meer topkoks.  

Karin Baank.png

Puur koken met Passie

"Al meer dan 30 jaar word ik geïnspireerd door de macrobiotiek en heb ik koken tot mijn beroep gemaakt. Mijn basiskennis komt van de natuurvoedingstherapeuten opleiding van het Kushi Instituut in Amsterdam en het Oost West Centrum.  Daar werk ik met veel plezier als docente aan de jaaropleiding Voeding en Vitaliteit, en sinds 2013 geef ik ook les aan de Internationale Macrobiotische School in Devon. Als Chef Kok heb ik in restaurant Deshima gewerkt, en nu verzorg ik zelfstandig catering en workshops vanuit mijn eigen Kookstudio Puur koken met passie in Almere."

>> lees meer over Voeding of bekijk Recepten

Elise Calkoen.png

Lady Turkey

Mijn stijl is internationaal; duurzame producten met een smakelijk uitstapje naar het buitenland. De technieken van Europa met de verdieping van de smaken en puurheid van Azië en Zuid Amerika. Groenten, no waste, duurzaam en gezond koken zijn voor mij erg belangrijk.  Altijd op zoek naar kwaliteit, nieuwe smaakexplosies en originele combinaties. 
 

Het is voor mij belangrijk om mensen te verbinden en een brug te slaan tussen de kunsten en eten, met mijn creatieve achtergrond weet ik als geen ander dat alles invloed heeft op de perfecte eetbeleving.Ik luister naar wat jij het liefst wil, regel alles en ontzorg, alles is mogelijk, voor een lach op het gezicht!
 

>> lees meer over Elise of bekijk Recepten

Farah Steegman.png

Farah's Table

"Ik deel graag mijn liefde voor eten en moeder natuur met anderen. Vanuit dat oogpunt ben ik gaan koken. Ik ben er van overtuigd dat we allemaal op onze eigen manier een steentje bij kunnen dragen aan een betere wereld. En ik doe dat door te koken voor anderen. Plantaardig, met zoveel mogelijk lokale producten en de hoeveelheid (plastic) afval zoveel mogelijk beperken.

 

Door het koken in de praktijk te leren en door een opleiding te volgen tot voedingsdeskundige probeer ik nu met deze kennis, mijn passie en opgedane ervaring met mijn eigen bedrijf Farah’s Table anderen een leuke en lekkere avond te bezorgen waarbij een beter milieu en gezonde voeding centraal staat. Ik kook op retraites, verzorg vegan take away in Terneuzen en organiseer vegan diners in Zeeland."

>> lees meer over Voeding of bekijk Recepten

Bert Lambrechts.png

The Natural Way

Gezonde voeding is er letterlijk met de paplepel ingegoten. Van thuis uit ben ik geïnspireerd door natuurlijke voeding daar ik op een macrobiotische wijze opgevoed ben. Ik heb het effect aan den lijve ondervonden, steeds opnieuw realiseer ik me en voel ik dat eenvoud in mijn voeding en met de natuur meebewegen mij het meest in balans brengen en mij een sterk immuunsysteem bezorgen. Dat een dergelijk voedingspatroon ook zo veel beter is voor onze planeet, maakt dat ik hier met volle toewijding achter sta.

Na menig jaartjes verdiepende studie, ben ik nu bijna een decennium aan het werk als docent koken in de vrije school. Daar neem ik tieners mee op ontdekkingsreis door de wereld van plantaardige voeding. Naast kooklessen inspireer ik hen door hen te laten meewerken in een cateringbedrijf waar we plantaardig koken.  

Om mezelf te blijven prikkelen en nieuwe recepten te ontwikkelen kook ik voor retraites. Ik kan er erg van genieten in de creatieve flow te zitten om op die manier mensen te verrassen met smakelijke en kleurrijke maaltijden.

>> lees meer over Voeding of bekijk Recepten

FIT behandelaars

Tijdens de FIT body & mind weekend retreats en vakanties zijn de beste masseurs en coaches beschikbaar voor optionele behandelingen. Deelnemers over de behandelingen: 

"Hierbij wil ik je laten weten dat ik erg dankbaar ben voor het fijne dansweekend ♡ Het heeft me naast heerlijke dans ook veel moois gebracht op mijn persoonlijke pad. Ik kwam met rug en bekkenklachten en was bang dat dansen wellicht niet eens zou lukken. Door behandelingen en mooie gesprekken met Judith en Hans, is het me gelukt om voor 90% pijnloos en met heel veel plezier en overgave te dansen. Een geschenk! Ik kijk uit naar de volgende keer." (Marlies)

FIT behandelaars
Eva Willemijn Visser

Ontspanningsmassage

Eva Willemijn geeft intuïtieve massages waarin ze verschillende technieken samenbrengt: Zweedse, Thaise, Ayurvedische massage en Reiki. De ultieme lichamelijke ontspanning. 

Omgeving Baambrugge en omstreken.

Move in health

Omgeving Baambrugge

Telefoon: 06-16246940

​E-mail: info@moveinhealth.com

FIT TEAM - Anneke Heemskerk.jpg

Holistische massage

"Laat je (aan)raken door middel van een massage met aandacht. Ik zie de hele mens, niet alleen een lichamelijke klacht. De massages die ik geef worden afgestemd op wat er bij jou nodig is op dat moment. Door mijn massage word je je bewuster van je lijf, waardoor je beter in staat bent om te gaan luisteren naar de signalen (de 'kennis') van je lijf. Trefwoorden: ontspanning - intuïtief - triggerpoint - bindweefsel - voetreflex - reiki - ilio psoas."

 

Binnen Handbereik

Omgeving Betuwe

Telefoon: 06 40360615

Website: binnen.handbereik.nl

E-mail: binnen@handbereik.nl

SJABLOON TEACHER Zeeland-5.png

Holistische massage

"Wat er in jouw leven speelt komt tot uiting in het lichaam. Ik stem mij daarop af met een combinatie van intuïtieve massage, klassieke Zweedse massage en energetisch werk (shamballa). Naast een diepe ontspannende werking op het lichaam, is er even grote aandacht voor het gevoel en de emotionele beweging. Bovenal gebruik ik het als manier om de wijsheid van jouw lichaam weer beschikbaar te maken. 

Marcel Mourik

Omgeving Zeist

Telefoon: 06 49075463 ​

E-mail: info@marcelmourik.nl

Karuna Canva.png

Holistische intuïtieve massage

"Van kinds af aan heb ik al een liefde voor massage. Ik combineer verschillende technieken vanuit holistische massage, reiki, Ayurvedische yoga massage en Thais. Mijn massages zijn liefdevol en met aandacht, diep en toch ook zacht. Ik beweeg op je adem en zoek rustig de grenzen op zodat je ontspannen blijft en los kan laten wat vaak onbewust vast zit. Mijn massages zijn een uitwisseling van energie waarin ik geef en jij in totale overgave mag ontvangen, in je lichaam kan landen en vooral helemaal jezelf kan zijn."

Karuna Wirjosemito

Omgeving Amsterdam

Telefoon: 06-28065169

​E-mail: karuna.wirjosemito@gmail.com

Mike pomper1.png

Energetische ontspanningsmassage

"Ik ben heel down to earth, maar door bijzondere ervaringen weet ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in het masseren en het zelfhelend proces van mensen te verbeteren dmv Reiki en andere healingvormen.

Onder mijn handen ontspannen mijn klanten zich, voel dat aan hun lijf en zie het aan hun gezicht. Het is mijn doel om iedereen, die bij mij op de massagetafel ligt, tot diepe ontspanning te brengen, zodat ze kunnen loslaten en hun energie terugkrijgen."

WorkingHands

Omgeving Ede

Telefoon: 06 30 84 54 02

​E-mail: mike@workinghands.nu

Anaïs.jpg

Holistic Bodywork

“I create therapeutic massage sessions where I blend techniques from swedish relaxation massage, myofascial therapy and deep tissue, shiatsu massage, and chi nei tsang (abdominal detoxification). My touch welcomes heart and body to receive love and care, and to land deeper in oneself."

Anaïs Ribeyre

Omgeving Amsterdam

Telefoon: 06-25214586

​E-mail: anais.ribeyre@orange.fr

FIT TEAM - Hans Flierboom.jpg

Rebalancing & coaching

"Op de massagetafel staat de kwaliteit van de aanraking voorop. Het is contactvol en met aandacht voor dat wat er is, zonder dat er direct iets mee moet gebeuren. Dit ondersteunt je om dieper in contact te komen met de gevoelde ervaring; je gaat meer voelen in plaats van denken. Hierdoor ontstaan bewustzijn en inzicht in je gevoelsleven en bijbehorende patronen."

De Lijfspreuk

Omgeving Badhoevedorp

Telefoon: 06 51600147

E-mail: info@delijfspreuk.nl

SJABLOON TEACHER Zeeland-5.png

Ontspanningsmassage

"Ik help je ontspannen, helen en helemaal te landen in je lichaam. Mijn massages helpen je bewust te worden van opgehoopte spanningen en brengen je weer in balans. Ik help je ook te concentreren op je ademhaling en deze te verbeteren waar nodig. Ik ben Reiki master en geschoold in o.a. sportmassage en de Thaise massage. Ik werk intuïtief en persoonsgericht. Heb meer dan 20 jaar ervaring in het masseren van mensen."

Sharonna Yoga

Omgeving Hoofddorp

Telefoon: 06 28709948 ​

E-mail: shar0nna@hotmail.com

Bethinda Fang.png

Ontspanningsmassage

Volgt spoedig.

Urban Flow​

Omgeving Haarlem

Telefoon: 06 51863172  

​E-mail: bethinda@gmail.com

Laura douwes.png

Holistische massage

"Liefde, compassie en aandacht. Dat is mijn uitgangspunt in een sessie. Daarin zit de kwaliteit van aanraking. Sensitief en zorgzaam, zodat iemand zichzelf (weer) kan voelen. Ik raak aan en ik voel, in die liefdevolle ruimte hoeft niks, maar kan zoveel gebeuren en alles mag er zijn."

Ik ben opgeleid in: Social work. Holistische massage. Ayurvedische Marma massage. The art of Ecstatic touch.

Loving Space

Omgeving Amsterdam

​E-mail: massage@lauradouwes.nl

Merlijn.png

Holistische massage

"Wees vrij, wees jezelf."

 

Ik zie het leven als een eindeloze ruimte om ons te ontwikkelen aan alles wat zich aandient. Door aandacht naar binnen te brengen en bewustzijn te vergroten, worden we steeds meer onszelf. Vrij. Heel. Authentiek. In verbinding met onze bron en met de mensen om ons heen.

Graag nodig ik je uit om liefde te brengen naar dat wat is, om vanuit een stevige basis midden in het leven te staan.

Tijdens mijn sessies nodig ik je met zachte aanraking uit om te zakken in je lijf en aanwezigheid te brengen naar dat wat gevoeld en gezien wil worden. Aandacht en vertraging bieden jou de mogelijkheid om ruimte te maken voor wat door je heen wil bewegen. Heling kan plaatsvinden daar waar je je opent voor wat is. Ontspan, verzacht, stroom, open en sta toe. Wat zich ook aandient, je bent welkom.

 

Ik werk graag vanuit het hier en nu en in vertraging. Ik luister naar wat jouw lichaam op dit moment wil vertellen. Een intuïtieve benadering helpt mij om goed te voelen wat jij nodig hebt. Met aanraking vanuit respect en vriendelijkheid, liefdevol en invoelend. Zo komen lichaam, ziel en geest, op een respectvolle manier in een serene rust, waardoor de holistische massage een helend effect zal hebben.

Tao Merlijn

Omgeving Alkmaar

Telefoon: 06 54656447

​E-mail: taomerlijn@gmail.com

Myra.jpg

Holistische massage

"Aanraking met aandacht om jouw energie weer te laten stromen. Ik laat me leiden door jouw woorden, jouw lichaam, mijn handen en mijn intuïtie als dans en bewegingstherapeut en met kennis van massagetechnieken zoals esalen, Zweedse massage, meridiaanleer en deep tissue. Lange verbindende strijkingen, vertraging, gecombineerd met een stevige druk. Met liefdevolle aandacht en met ruimte om te laten zijn wat er is, verwelkom ik je, voor een moment met jezelf."

A touch of empathy
omgeving: Amsterdam
06 46295737

E-mail: myra@disroot.org

Mieke Nakken

Cranio-sacraal & massage

"Door cranio kom je  in contact met jezelf en met het verhaal wat je lijf meedraagt. De cranio nodigt je uit jezelf  te mogen ervaren met dat wat er is. Hierdoor ontstaat er meer  bewustzijn over je gevoelsleven en bepaalde patronen. 

De zachte aanraking werkt door op het centraal zenuwstelsel waardoor je een diepe ontspanning zult ervaren en wordt tevens het zelfgenezend vermogen van je lichaam ondersteund!

Verder geef ik ook ayurvedische ontspanningsmassages. Bij de ayurvedische massage worden bekende massagetechnieken zoals strijkingen en knedingen toegepast. Het lichaam wordt hierdoor soepeler en de energie neemt toe.  Ervaar hoe deze massage niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem werkt en het hele lichaam in balans brengt."

Mieke Nakken

Omgeving Zeist

Telefoon: 06 28842263 ​

E-mail: info@miekenakken.nl

Roberta Colombano.png

Holistische & buik massage

"Roberta is een intuïtieve met open hart massagetherapeut en coach. Ze gebruikt

verschillende massagetechnieken (Triggerpoints, Myofascial Release, Thai acupressuurpunten, etc.) en ze stemt haar aanraking altijd af op jouw behoefte. In haar sessies maakte ze altijd verbinding met Earth & Sky-energieën, waar meer energie in je lichaam kan stromen en je meer verbonden kunt voelen met jezelf als geheel. Ze staat bekend om haar buikmassages om je diep ontspannen te laten voelen en haar warme aanwezigheid stelt je in staat om je emoties te ontvouwen. Ze biedt ook workshops en coaching sessies aan in Amsterdam en online.

BodyMindWork

Omgeving Amsterdam

Telefoon: 06 38225160

​E-mail: info@bodymindwork.org

martine scheen.png

Energy healing & massage & coaching

" Jouw lichaam zit vol wijsheid. Door vanuit je hart te luisteren, kun je de antwoorden horen die verborgen in de stilte wachten op jou. Ik werk als energetisch massagetherapeut en holistisch coach. Ik combineer verschillende massagetechnieken met vormen van natuurlijke healing met hun oorsprong in Japan (Reiki), Tibet (Rigpa Energetic Healing) en Australië (Dharma Shamanic System). Een sessie kan jou helpen om diep te ontspannen, blokkades op te heffen en je te verbinden met je hart. En vanuit daar te voelen hoe het leven door je heen stroom. Laat je meevoeren…

Hallo Rust

Omgeving Haarlem

Telefoon: 06 41259555

​E-mail: info@hallorust.nl

Esther Schenkel

Rebalancing & Massage

“Rebalancing, myofascial energetic release, massage, adem en klank zijn verschillende ingangen om je vrij, blij, geliefd, ontspannen, zacht, krachtig, gegrond en verbonden te gaan voelen met jezelf, in jouw lichaam. 

Ik leer je luisteren naar je lichaam en wat het je te vertellen heeft. Met mijn aanraking nodig ik je uit om jezelf, met alles wat er in jou leeft, te verwelkomen, te accepteren en te omarmen. Om nieuwsgierig te blijven en steeds weer opnieuw je hart te openen voor deze delen van jezelf.“

Wisdom of the body

Omgeving Den haag

Telefoon: 06-41308737

​E-mail: esther@wisdomofthebody.eu

FIT chefkoks
bottom of page