Online lessen en trainingen

Diverse docenten die retraites begeleiden bij FIT body & mind verzorgen in deze periode digitale lessen en trainingen.
Dit aanbod geven we via deze pagina graag aan je door. 
 

De kosten staan erbij, maar op de websites van de docenten vind je meer info over tarieven en aanmelden. In een aantal gevallen bieden docenten hun lessen 'op donatie basis'. Zij hebben in deze periode verder geen inkomsten, dus het zou prettig zijn als je goede lessen support. 

Ingvild Molenaar

Embodied Meditations

Vanaf zondag 17, 24 en 31 januari om 19.30 uur 
Kosten: € 59 voor de gehele serie

Taal: Engels
 

Embodied Meditaties: een serie van 3 online sessies via zoom. Een combinatie van inzicht delen, Q&A en samen mediteren.

In de sessies begeleid ik je met down-to-earth en eenvoudig te volgen structuren in verassend diepe meditatie. Je brein en centrale zenuwstelsel shiften in een andere staat van zijn en je leert om je energie en aandacht naar binnen te richten waardoor lichaam, mind en geest met elkaar integreren.

Meer info en aanmelden via: www.ingvildmolenaar.com/meditate

Rolandjan van Mullligen

Awareness meditatie en Sharing 

Iedere maandag avond 20u-21.30u via zoom

Kosten: € 10,- per keer of voordelig 3 maanden abonnement  (€7,50 p keer)

Vaak denken we dat meditatie iets is dat we doen. In deze wekelijkse maandagavond meditatie nodig ik je uit om te ontdekken dat meditatie je natuurlijke staat is; wanneer het streven en proberen van de mind tot rust komt, openbaart er zich een altijd aanwezige innerlijke vrede. Door middel van stille en geleide meditatie en meditatieve oefeningen ontdekken we de schoonheid en rijkdom van onze Ware Natuur. Het eerste deel wordt begeleid, het tweede deel zal in stilte zijn. Na de meditatie is er ruimte om met elkaar te verbinden, of om vragen te stellen als daar behoefte aan is. 

(Voertaal is afhankelijk van de groep Nederlands of Engels)

Verbonden ademen

Iedere woensdag avond 19.30u - 21.00u via zoom

Kosten: € 10,- per keer of voordelig 3 maanden abonnement  (€7,50 p keer)


Iedere woensdag avond komen we samen met een fijne groep om onder begeleiding van muziek  en persoonlijke coaching verbonden ademwerk te doen. Vaak is er een korte sharing of release oefening (dans/ shaken) aan het begin, voordat we voor ongeveer 30-40 minuten verbonden ademen.  

Stress, onderdrukte of onverwerkte emoties, destructieve denkpatronen en oude trauma's worden op cellulair niveau in ons lichaam opgeslagen. De verbonden ademhaling brengt deze onderdrukte gevoelens en herinneringen naar boven, zodat ze met liefdevol bewustzijn kunnen worden ontmoet en ervaren en daardoor kunnen worden losgelaten of geïntegreerd. We zullen dan spontaan kunnen reageren vanuit het Nu in plaats van te reageren vanuit de pijn van het verleden.

Voel je meer dan welkom mee te doen!" (Voertaal is afhankelijk van de groep Nederlands of Engels)

Meer info en aanmelden via: www.beinghome.nu of email rolandjanvm@gmail.com 

Ingrid Groot

Yin•ergie winterspecial

In de maanden januari en februari

Kosten: € 33 speciale aanbieding (normaal € 60) 

6 online Yin yoga+ lessen van een uur naar keuze voor maar €33 (normaal €60) + als extra GRATIS de Nieuwe Maan Yin yoga & chakra meditatie op zaterdag 13 maart van 10.00 – 11.30 uur.

Yin•ergie, het Online yin yoga platform voor iedereen die nieuwsgierig is naar yin yoga en zelfinzicht. Yin yoga+ staat voor Yin yoga essen met iets extra’s. De basis is altijd Yin yoga met een toevoeging zoals een healing, chakra meditatie of yoga nidra. Iedere Yin yoga geeft je hierdoor een extra tool om meer inzicht en energie te creëren voor jezelf!


Meer info en aanmelden via: www.ingridgroot.nl of stuur een e-mail naar post@ingridgroot.nl

Irina Verwer

Fundamentals of Ayurveda Training

Op jouw moment

Kosten: € 69


Alles over Ayurveda, dosha’s, leefritme, voeding, yoga en dinacharya. Een online cursus van vier uur, inclusief e-book. 

Aanmelden en meer informatie: www.irinaverwer.com

Sabijn Arts

Sacred Space - Online intuition & Soul Alignment Circle

Eens per maand op donderdagavond 20.00-21.15 uur,

Kosten: € 18 euro

Taal: de meditatie is in ‘t Engels, je eigen sharing kan in het Nederlands.

 

Deze online circle geeft support en tools om je te verbinden met je intuïtie, je spirituele begeleiders, het Veld en het leven van je Soulpath. Op een praktische, gegronde manier en in een fijne community van gelijkgestemden.

 

Sabijn deelt eerst iets over het thema van die avond, gevolgd door een krachtige geleide meditatie en vrijwillige sharing na afloop met ruimte voor vragen.

 

Meer info en aanmelden via: www.sabijnarts.com

Ronald van Pijkeren

Budokan yoga

Elke donderdagavond 18.30-19.30 Budokon Yoga 

elke zaterdagochtend 08.30-09.30 Budokon Yoga Foundations

Kosten: € 10 per les of rittenkaart

Het is goed om zo nu en dan te vertragen, stil te staan en de tijd te nemen om echt, met alle aandacht voor de subtielere lagen, te kijken, te luisteren en te voelen. Om de ruimte te verkennen waar je normaal gesproken niet of nauwelijks komt. Bij Budokon Yoga doen we dit door de nadruk te leggen op langzame transities die met aandacht, focus en controle uitgevoerd worden. 

Ronald: „Je werkt aan mobiliteit, kracht en functionele flexibiliteit zonder ruimte om jezelf voor de gek te houden. Je creëert voor jezelf een diepere verbinding met je lichaam en de flow kan je uiteindelijk in een diepere laag van totale verstilling brengen.

Kijk hier voor een impressie.

 

Meer info en aanmelden via: www.rumahyoga.nl

Volg ons op Facebook

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Yoga   |   Meditatie & Mindfulness   |   Tai Chi / Qigong   |   Dans   |   HSP   |   Massage   |   Vrouwen   |   Senioren   |   Relaties  |   Stressreductie   |   Stilte retreats   |   Mindful Sports   |   Snow & Ice

De mooiste retraites met inspirerende workshops zoals yoga, mindfulness, Tai Chi en HSP. FIT body & mind biedt de beste docenten op prachtige locaties in Nederland en Frankrijk. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

info@fitbodymind.nl | 06-41025309 | Nederland

 © 2020  FIT body & mind  |  design by Studio Sille