Young & Free 

Voor 20ers en 30ers....

Young & Free is een uniek concept dat is samengesteld voor mensen tussen de 20 en 39 jaar. Wat de retraites uniek maakt, is dat je omringd wordt door je eigen leeftijdsgenoten. Alles is er op ingesteld dat jij je zo comfortabel mogelijk voelt en makkelijk in contact kunt komen met mensen van jouw eigen leeftijd. Terwijl jij geniet, zorgen wij voor een heerlijke locatie, gezond eten en een leuke jonge groep met gelijkgestemden! Kijk maar eens naar de korte Young & Free video impressie.

 

We bieden diverse programma’s aan met verdieping in onder andere yoga, meditatie, mindfulness & persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de retraites kom je even helemaal los van je dagelijkse routine, zodat je weer met een frisse blik in het leven staat. Je leert om bewust stappen te zetten voor een leven vanuit je hart. 

 

Tijdens elke Young & Free retraite staan er verschillende thema’s centraal. Wat FIT body & mind zo bijzonder maakt, is dat er tijdens jouw verdiepende programma ook andere programma’s zijn. Zo krijg je de mogelijkheid om open lessen uit de andere programma’s te kunnen volgen en deze te ontdekken. Onze retraites zijn geschikt voor zowel beginners als voor mensen die al ervaring hebben met yoga, meditatie en ander therapeutisch werk. Op moeilijke momenten staat er altijd iemand voor je klaar en begeleidt het team je hier doorheen.

 

Tussen de programma’s door kun je lekker relaxen aan het zwembad, in de wellness, in een hangmat in de tuin, bij de open haard of bij het kampvuur. Daarnaast is er genoeg tijd voor een (stilte)wandeling door de prachtige natuurgebieden, naar het strand gaan, zwemmen in de zee of om de omgeving te verkennen op de fiets.

Wil je meer weten over deze retraite, kijk dat het filmpje hieronder met Stephanie en Suzanne, de organisatoren. 


 

Klinkt dit als iets voor jou? Klik dan op één van de onderstaande retraites om er meer over te lezen. Kijk in onze agenda en klik op de retraite die jou het meest aanspreekt. Je kunt natuurlijk ook altijd aansluiten bij één van onze andere retraites die niet leeftijdsgebonden zijn. 

 

Voel je vrij en wees welkom om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je vol nieuwe inspiratie je dagelijks leven weer oppakt!

Young & Free retreats