top of page

Young & Free 

Voor 20ers en 30ers....

Young & Free is een uniek concept dat is samengesteld voor mensen tussen de 20 en 40 jaar. Wat de retraites uniek maakt, is dat je omringd wordt door je eigen leeftijdsgenoten. Alles is er op ingesteld dat jij je zo comfortabel mogelijk voelt en makkelijk in contact kunt komen met mensen van jouw eigen leeftijd. Terwijl jij geniet, zorgen wij voor een heerlijke locatie, gezond eten en een leuke jonge groep met gelijkgestemden! Kijk maar eens naar de korte Young & Free video impressie.

 

We bieden diverse programma’s aan met verdieping in onder andere yoga, meditatie, mindfulness & persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de retraites kom je even helemaal los van je dagelijkse routine, zodat je weer met een frisse blik in het leven staat. Je leert om bewust stappen te zetten voor een leven vanuit je hart. 

 

Tijdens elke Young & Free retraite staan er verschillende thema’s centraal. Onze retraites zijn geschikt voor zowel beginners als voor mensen die al ervaring hebben met yoga, meditatie en ander therapeutisch werk. Op moeilijke momenten staat er altijd iemand voor je klaar en begeleidt het team je hier doorheen.

 

Tussen de programma’s door kun je lekker relaxen aan het zwembad, in de wellness, in een hangmat in de tuin, bij de open haard of bij het kampvuur. Daarnaast is er genoeg tijd voor een (stilte)wandeling door de prachtige natuurgebieden, naar het strand gaan, zwemmen in de zee of om de omgeving te verkennen op de fiets.

Wil je iets meer zien van een Young & Free retraite, kijk dan het filmpje met een impressie.

Klinkt dit als iets voor jou? Klik dan op één van de onderstaande retraites om er meer over te lezen. Kijk in onze agenda en klik op de retraite die jou het meest aanspreekt. Je kunt natuurlijk ook altijd aansluiten bij één van onze andere retraites die niet leeftijdsgebonden zijn. 

 

Voel je vrij en wees welkom om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen, zodat je vol nieuwe inspiratie je dagelijks leven weer oppakt.

Young & Free retreats

De organisator en het team

Al ruim 10 jaar organiseren wij  retraites in Nederland en West-Europa. Wij werken met een team van professionals met gevoel voor onze gast. Diverse ervaren en gediplomeerde docenten die ons persoonlijk raken met hun inspirerende lessen. Ook de masseurs en behandelaars hebben we geselecteerd op kwaliteit en uitstraling. De maaltijden worden bereid door een gewaardeerd team van chef-koks die alles ter plekke vers bereiden. En tenslotte voldoen de locaties aan onze kwaliteitseisen, omdat we alle accommodaties en het locale personeel zelf persoonlijk een paar dagen beleven.

 

Alle bestanddelen van jouw retraite worden dus door ons persoonlijk geselecteerd en daardoor kunnen wij je dit vanuit ons hart aanbieden. 

Benieuwd rond welke thema's FIT body & mind nog meer weekenden en vakanties organiseert? Bekijk dan onze pagina ALLE RETREATS en vind het retreat dat bij jou past. 


Wil je weten welke verdiepende programma bij je wensen of behoeften past in deze fase van je leven of als je andere vragen hebt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page