top of page

Retraites in de Kerstvakantie

Ben jij toe aan een moment van rust en bezinning tijdens de drukke feestdagen? Overweeg dan eens om met Kerst en/of Oud & Nieuw of in de Nieuwjaarsweek op retraite te gaan. Een retraite biedt jou de mogelijkheid om even weg te zijn van alle hectiek en stress die vaak gepaard gaan met deze periode. Een moment voor jezelf, een moment van bezinning, loslaten en opladen voor het nieuwe jaar.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Kerst en Oud & Nieuw retraite 2024

Kerst retraite 2024

Een kerst retraite is een bijzondere gelegenheid waarbij je tijdens de Kerstdagen en oudjaar samenkomt met gelijkgestemden voor persoonlijke groei, ontspanning en verbinding. Het is een periode waarin je bewust de tijd neemt om stil te staan, te reflecteren en nieuwe inzichten op te doen.

De Kerstperiode is bij uitstek een tijd van bezinning en samenzijn. Een kerst retraite biedt een betekenisvolle manier om deze dagen door te brengen. Het is een moment waarop je bewust stil kunt staan bij jezelf, kunt ontspannen en nieuwe verbindingen kunt maken. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om het nieuwe jaar vol energie en inspiratie te starten.

Retraite Kerst 2024

Tijdens de Kerst retraite 2024 geniet je van een programma vol inspirerende workshops. Denk hierbij aan meditatie- en ademhalingssessies, yogalessen, tai chi & qi-gong en mindful wandelen in de natuur. Alles is erop gericht om je te helpen ontspannen, tot rust te komen en dieper in contact te komen met jezelf.

 

Daarnaast is er voldoende tijd voor reflectie en ontspanning in onze wellness. Je kan heerlijk komen opwarmen in de sauna of je lekker laten masseren door één van onze behandelaars.

Je krijgt de gelegenheid om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is en nieuwe inzichten op te doen.

Tijdens de Kerst retraite word je volledig verzorgd op het gebied van eten en accommodatie. We zorgen voor gezonde en voedzame maaltijden die passen bij het seizoen. Alle maaltijden zijn vegetarisch, biologisch en met liefde bereid.

 

Je verblijft in een comfortabele en sfeervolle accommodatie, midden in de natuur. De rustige omgeving draagt bij aan een optimale beleving van de retraite. Elke kamer is voorzien van alle benodigdheden om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Retraite Kerstvakantie

​Tijdens de Kerstvakantie bieden we meerdere retraites aan met verschillende thema's, als onderdeel van een uniek vakantieconcept voor het welzijn van lichaam en geest in de natuur met veel ruimte en rust. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er open workshops van de andere docenten. Je kunt dus ook de andere thema’s ervaren tijdens deze Kerstvakantie retraite. Het vakantie motto van onze retraites is: "alles mag, niets moet!”

Naast de thema-lessen van jouw docent en groep zullen we in de open lessen en workshops stilstaan bij deze Kerst en het thema bezinning. Er is ruimte voor verstilling, reflectie en loslaten van het oude, zowel als het vooruitblikken op je persoonlijke ontwikkeling en richting in het nieuwe jaar. Dit doen we door middel van onder andere mooie eigentijdse ceremonies. Over andere speciale invullingen voor deze verdiepende kerstretraite informeren we je ter plekke. Kortom; een heerlijke vakantie waar genieten voorop staat. 

Retraite tussen Kerst en Oud & Nieuw

Niet alleen met Kerst en in de Kerstvakantie bieden wij retraites aan, maar ook met Oud & Nieuw en in de eerste week van het nieuwe jaar. 

 

Wil je dit jaar de drukte en het lawaai van oud en nieuw achter je laten? En het nieuwe jaar inluiden met ultieme ontspanning, bezinning en hernieuwde energie? In verbinding met jezelf en gelijkgestemden? Dan is een retraite met oud en nieuw misschien wel iets voor jou. 

 

Naast de mooie, verdiepende thema's en workshops van de docenten is er naast het normale programma aandacht voor de jaarwisseling. Er is ruimte voor verstilling, reflectie en loslaten van het oude, zowel als het vooruitblikken op je persoonlijke ontwikkeling richting het nieuwe jaar. Dit doen we door middel van onder andere mooie eigentijdse ceremonies. Op Oudejaarsavond is er een Celebration Dance om het nieuwe jaar bewust te vieren. Over andere speciale invullingen voor onze verdiepende Oud en Nieuw retraites informeren we je ter plekke. Op nieuwjaarsdag wandelen we bij voldoende animo naar het strand doen we een verfrissende nieuwjaarsduik.

Onze retraites tijdens oud & nieuw zijn dan ook dé perfecte manier om los te laten, te reflecteren en jezelf weer op te laden om weer met een frisse blik en vol energie het nieuwe jaar tegemoet te treden. De ultieme start van jouw beste jaar ooit.

Onze retraites met Kerst en Oud & Nieuw zitten ieder jaar vol, dus als je van je plekje verzekerd wilt zijn, wees er dan snel bij!

bottom of page