top of page

Mindful Sport: bewust op de fiets, hardlopen en wandelen 

Mindful Sport combineert yoga, mindfulness, ademhalingstechnieken en sporten tot een holistisch bewuste sportbeleving. Dit resulteert in een sportief en ontspannen beleving met verdieping op het gebied van running, biking, walking, yoga, meditatie en mindfulness. Een bijzondere en inspirerende ervaring.

 

Tijdens de yoga lessen zal je leren contact te maken met je lijf en je adem, om dit direct weer in de praktijk te brengen tijdens het sporten. Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest. En naast dat yoga kan zorgen voor ontspanning zullen we de yoga ook gebruiken om een stukje ‘kracht’ training te doen.

Mindful Biking: bewust op de fiets - Petra Hofs & Maarten Tjallingii

Zit jij ook met veel plezier op de racefiets? En zou jij wel eens NOG bewuster willen leren genieten op de fiets? Of wil je als fietser echt in contact komen met je lijf, ook naast de yoga-mat? Dan ben je van harte welkom tijdens dit unieke Bike & Yoga weekend met Petra Hofs en Maarten Tjallingii in Zeeland.

 

Samen hebben Petra en Maarten tientallen jaren ervaring op de fiets, en kun je met al je (sport)coach vragen bij hen terecht. Al vanaf 2003 zetten zij mentale training in om prestaties op de fiets te verbeteren. Nieuwsgierig naar wat jou nog in de weg staat van het halen van je (sportieve) doel? Tijdens dit weekend nemen we de tijd daar verder op in te gaan.

 

Tijdens de yoga lessen zal je leren contact te maken met je lijf en je adem, om dit direct weer in de praktijk te brengen op de fiets. Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest. En naast dat yoga kan zorgen voor ontspanning zullen we de yoga ook gebruiken om een stukje ‘kracht’ training te doen.

We hebben voor Mindful biking een inspirerende samenwerking met Mii Coaching

Mindful Running: ontspannen hardlopen met plezier - Kelly Schockman

Mindful Running combineert mindfulness, ademhalingstechnieken en hardlopen tot een holistisch bewuste sportbeleving. Dit resulteert in een sportief en ontspannen weekend met verdieping op het gebied van hardlopen, yoga, meditatie en mindfulness. Een bijzondere en inspirerende ervaring.

 

Tijdens de yoga lessen zal je leren contact te maken met je lijf en je adem, om dit direct weer in de praktijk te brengen tijdens het hardlopen. Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest. En naast dat yoga kan zorgen voor ontspanning zullen we de yoga ook gebruiken om een stukje ‘kracht’ training te doen.

We hebben voor Mindful running een inspirerende samenwerking met met New Life Coach

Mindful Walking: wandelen met aandacht - Sam Pitzalis

Mindful Walking combineert mindfulness, ademhalingstechnieken en wandelen tot een holistisch bewuste natuurbeleving. Dit resulteert in een sportief en ontspannen weekend met verdieping op het gebied van wandelen, yoga, meditatie en mindfulness. Een bijzondere en inspirerende ervaring.

We hebben voor Mindful Walking een inspirerende samenwerking met Sam Pitzalis van Keep Alive Walks

Op dit moment zijn er geen geplande Mindful Sport activiteiten.

MINDFUL SPORTS RETREATS

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

bottom of page