AmOur Büllingen / Eifel (België)

Am Our retreat accommodatie_bewerkt_bewe
Am Our retreat terras groep
Am Our retreat woonkamer
Am Our retreat eetkamer
Am Our retreat slaapkamer
Am Our retreat yoga warrior
Am Our retreat wandeling
Am Our retreat voeding
Am Our retreat omgeving

Natuur, ruimte, rust in de heuvels

In het vredige gehucht Hüllscheid in de heuvelachtige Eifel  ligt de duurzaam gerestaureerde ruime vakantiewoning  aan het kabbelende riviertje de Our. Een heerlijke plek om er eens lekker uit te zijn en te genieten van natuur, ruimte en rust en... luxe. Alles gloednieuw! Een ideale locatie voor onze retraites. 

Het hele huis bevat vele authentieke details, is voorzien van vloerverwarming en houten aankleding. De sfeervolle woonkamer is ingericht met comfortabele banken, een behaaglijk haardvuur en grote eettafels. De ruime keuken is uitgerust met professionele apparatuur. Op de vide is gelegenheid om je terug te trekken, te lezen, internetten etc..  Buiten zijn meerdere terrassen met zicht op de rijke natuur.

Kamer opties en camping

De 10 slaapkamers beiden ruimte voor maximaal 30 personen. Je kunt kiezen uit 2 en 3/4 persoonskamers of een gemengde groepszaal. Als je alleen boekt en een gedeelde kamer wenst (2-3/4p) wordt je ingedeeld met gelijk geslacht. 

De 3/4-p kamers zijn ruime (gezins)kamers. Twee met afscheiding tussen twee keer 2 bedden en twee vide-kamers met slaapplaats(en) op 1e verdieping via trap. 

 

Eénpersoonskamers zijn slechts beschikbaar als er kamers vrij blijven en dat wordt bekend uiterlijk een week voor aanvang. Boek op tijd voor optimale keuze. Wie 't eerst komt, wie 't eerst maalt. 

Je kunt zelfstandig kamperen op Camping Igelmonderhof (+32 472 62 37 59) op 3,5 km van het huis. Je kunt hier zelf boeken voor overnachting in tent, caravan of camper. Overdag verblijf je dan bij ons in Am Our voor de workshops, de ontspanning, de sauna en de maaltijden. Check of er plaats is voor je bij ons boekt.

Ligging locatie

Het huis heeft een mooie ligging in de vrije natuur in Hüllscheid in de Belgische Eifel vlakbij de grens met Duitsland en op slechts 300 km van Utrecht. Het ligt in de Duitstalige Belgische Oostkantons en valt onder  de deelgemeente Manderfeld in de provincie Luik. 'Hüll' betekent vaak holle weg. Er staan 18 huizen, telt 46 inwoners en ligt op een hoogte van 585 m, in het dal van de Our welke door ons grondgebied meandert en onze vakantiewoning haar naam heeft gegeven.

 

Het is een prima uitvalsbasis om de omgeving zowel aan Belgische als Duitse kant te verkennen. Met de auto, lopend, op de fiets of op de ski’s. Om te genieten van flora en fauna of van een pittoresk dorpje of stad.

 

 

Gezond en lekker eten

De maaltijden zijn vegetarisch, zo mogelijk biologisch en super lekker. Dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet, warme lunch en diner. 'Bewust', eerlijk en passend bij deze week. Het eten wordt verzorgd door onze eigen kok(s). Mogelijk wordt er een vrijwillig helpende hand gevraagd bij de afwas.

 

 

 

 

 

 

.

TARIEVEN (tarieven per persoon)

Week retraites - 6 dagen/6 nachten:

€ 1.090 - 1 persoonskamer met badkamer *

€ 840 - 2 persoonskamer met badkamer 

€ 640 - 3/4 persoonskamer met badkamer 

€ 570 - 5 persoonskamer gemengd met badkamer

€ 440 - overnachten op camping (voor eigen rekening)

Week retraites - 6 dagen/5 nachten:

€ 1.040 - 1 persoonskamer met badkamer *

€ 790 - 2 persoonskamer met badkamer 

€ 590 - 3/4 persoonskamer met badkamer 

€ 520 - 5 persoonskamer gemengd met badkamer

€ 390 - overnachten op camping (voor eigen rekening)

* 1 pers-kamer onder voorbehoud van beschikbaarheid (zie hierboven)

Ouder & kind retraites - midweek  5 dagen/4 nachten :

€ 630 - 1 volwassene in kamer met kind(eren)

€ 520 - 2 volwassenen in kamer met kind(eren)

€ 450 - 3/4 volwassenen in kamer met kind(eren)

€ 150 - kind 12-18 jaar

€ 75   - kind 6-11 jaar

€ 0     - kind 0-5 jaar

Beschikbaarheid afhankelijk van reeds geboekte bezetting.
Als de gewenste kameroptie niet meer beschikbaar is, bieden we een alternatief. 

 

TOESLAGEN & KORTINGEN

Voor sommige programma's gelden toeslagen vanwege een intensiever programma met meer lesuren, een intensievere begeleiding en/of een bezetting met twee docenten.
 

Intensive programma Simon Rowe: € 50  

HSP training:  € 75 (midweek)

Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,00 per overnachting. 

Voor partners of reisgenoten die het programma niet volgen geldt korting. Ze zijn wel welkom in de open lessen.

Relax arrangement: - € 50 (weekend), - € 60 (lang weekend) en - € 70 (midweek) - € 90 (week)

Wist je dat veel werkgevers tegenwoordig graag willen bijdragen aan de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van hun werknemers? Informeer bij jouw werkgever naar eventuele mogelijkheden voor een tegemoetkoming in de kosten.

RETREATS IN EIFEL / BELGIE