Relatie onderhoud en coaching

Ervaren single coaches Hans en Meinou geven je in een retraite week vijf belangrijke sleutels om een duurzame relatie te krijgen. Leren, oefenen, lachen en relaxen zijn de belangrijkste factoren! 

 

Voor wie?

Deze retraite week is bedoeld voor alle singles die graag een relatie willen en willen kijken wat zij daar aan kunnen doen. Singles die geen mogelijkheid hebben om al onze workshops apart te volgen, maar juist in korte tijd een flinke slag willen maken. Of je nu kritisch of verlegen bent, snel wilt gaan of juist afstand houdt, misschien bindingsangst hebt of verlatingsangst, geen vaste relatie hebt gehad of juist al veel partners hebt versleten… Als jij zin hebt om flinke stappen te maken en bereid bent kritisch naar je eigen aandeel te kijken, dan is deze cursusweek iets voor jou. Onze deelnemers zijn over het algemeen hoger opgeleid, beschikken over voldoende zelfreflectie en zijn gemiddeld tussen de 30 en 55 jaar (maar uiteraard mag je met elke leeftijd aansluiten).

 

We kijken naar alles wat jij kan doen om die passende relatie te krijgen en wisselen tips en ervaringen uit. En ook hier geldt: Alles mag en niets moet. We zorgen vooral dat er veel gelachen wordt.

 

Verderop op de pagina lees je meer over de vijf belangrijkste sleutels naar een nieuwe relatie en over coaches Hans Gierkink en Meinou Lambeck. 

> Klik op de knop NAAR ALLE RETREATS om alle geplande retreats te bekijken.

Kijk hieronder voor een overzicht van de geplande Singles & Relaties retreats.

RELATIE RETREATS

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Benieuwd rond welke thema's FIT body & mind nog meer weekenden en vakanties organiseert? Bekijk dan onze pagina ALLE RETREATS en vind het retreat dat bij jou past. 


Wil je weten welk single retreat of ander programma bij je wensen of behoeften passen in deze fase van je leven of als je vragen hebt over onze bezoekers, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SINGLES BLOGS

Coaches

Hans Gierkink is singlecoach, trainer en adviseur. Hij heeft naast zijn beroepsopleiding als coach diverse opleidingen gedaan op het gebied van sociale vaardigheden en dans. Naast zijn coaching- en trainingswerkzaamheden voor singles coacht hij regelmatig managers van goede doelen organisaties en geeft trainingen sociale vaardigheden. Zijn stijl kenmerkt zich door een nuchtere en praktische aanpak. Hij is recht door zee en gaat voor het resultaat, een fijne passende relatie voor jou. En zeer regelmatig met succes.

Meinou Lambeck is singlecoach, trainer en psycholoog. Naast haar opleiding tot psycholoog specialiceerde zij zich ook in psychodrama, systemische werken en provocatief coachen. Zij heeft naast een ruime ervaring als singlecoach bovendien een ruime ervaring als coach en trainer in het bedrijfsleven. Haar stijl is een cocktail van humor, warmte, empathie, uitdaging en verrassing. Met alle aandacht voor jou. En vaak met het verbluffende resultaat van een duurzame én gezonde relatie.

 

Lees meer over Meinou en Hans en hun passies.