top of page

Weekend retreats en vakantie retraites

Even helemaal weg, in ontspanning, beweging, verdieping, gezonde voeding en mooie ontmoetingen. Kijk de filmimpressie.

Ga direct naar onze retraite agenda met meer dan 100 retraite programma’s per jaar.

Agenda button.png

De beste docenten door ons zelf geselecteerd

Prachtige locaties op CO2 vriendelijke reisafstand

Gemiddelde waardering van onze gasten: 9!

Heerlijk vegetarische en voornamelijk biologische maaltijden 

Organisatie in eigen beheer met onze eigen begeleidende teams
Weekend, midweek en week retraites met inspirerende workshops

Heilzaam voor ieder mens om soms een paar dagen van bezinning te nemen

15 jaar ervaring in organisatie van retraites

Eenvoudig omboeken als jij moet annuleren en betaling retour als wij moeten annuleren

Coming up soon

Retraite 221124 Wendy.jpg

Chi-fulness: Qi Gong, Lichaamswerk & Meditatie

Maak kennis met de wijsheid van je lichaam.
 

Uit je hoofd en thuiskomen in je lichaam tijdens dit 4-daagse retreat met Wendy-Joyce Meijer in retraite centrum De Maanhoeve in Drenthe. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, wandelingen, labyrint lopen en optioneel massages. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en mooie ontmoetingen.
 

Vanaf € 435,- (keuze uit diverse kameropties en camping)

De beste inspirerende docenten

Alle docenten hebben we persoonlijk ervaren, kennen we persoonlijk en ze passen bij de flow van FIT body & mind. Een docent die ons raakt, zal waarschijnlijk ook jou raken en inspireren. We selecteren alleen de beste docenten in hun vakgebied.

Lees meer over onze docenten.

Prachtige locaties op CO2 vriendelijk reisafstand

Onze accommodaties zijn unieke locaties in de natuur met veel ruimte en rust. Dat is wat je zoekt bij je retraite. In diverse delen van Nederland, maar ook in Frankrijk en Oostenrijk. Keuze uit privé-kamer, gezellig kamer delen of camping. Pas dit aan op je budget. En… alle locaties zijn met duurzaam reizen te bereiken. Bovendien bieden wij een carpool-service waarvan veel en dankbaar gebruikt gemaakt wordt.

Lees meer over onze locaties.

IMG_1945.HEIC

Heerlijke en gezonde maaltijden

57c32e09-48d9-4cf6-922a-4dbc35ff4e7c.JPG

Onze bezoekers zeggen.... 

Algemeen: 
"Alles is goed geregeld. Als ervaren retraite bezoeker is dit de leukste die ik ooit heb meegemaakt. Eten, het programma, faciliteiten, host, teacher. In het programma zit er veel vrijheid. Niets moet. Ik heb echt contact gemaakt met mijn lichaam en het speelse kind in me. Prachtig!" - Sofie, aug. 2022

"Zeker heb ik een fijn weekend gehad. Veel contacten, prachtig weer, Chi-gong, fietsen, naar het strand en relaxen in de tuin van De Schouw. Een prachtig complex. Een fijne kamer, fantastisch vegetarisch eten en gelijkgestemden. Wat wil een mens nog meer. Voor mij de eerste keer in retraite. Niet zo jong meer, tracht ik op spiritueel gebied nog een en ander in te halen." - Karin apr 2022 

 

"Fijne locatie, fijne sfeer, fijne medewerkers, heerlijk eten en fijn programma. Ontving waar ik voor kwam: rust en contact met mezelf. Een weekend was te kort, had veel langer willen blijven." - Natascha 7-9 feb 2020


Sfeer en begeleiding:

"Top. Heel relaxt en voelde me erg welkom! Was wat laat vanwege files, waar ik me rot over voelde, maar werd gerustgesteld en warm en hartelijk ontvangen. Er waren meer mensen later, en daar werd flexibel mee omgegaan. Dat was heel prettig. En voelde alsof ik thuis was. Ongedwongen sfeer veel vrijheid om gebruik te maken van de faciliteiten of om eigen ding te doen."

Voeding:

"Eten was heerlijk! Verrassend! Wist niet dat vegan zo veelzijdig en lekker kon zijn! Presentatie top. Heb mijn buikje vol gegeten :)"

Opmerkingen en suggesties:
"Nee, geen opmerkingen. Vond echt alles top. Een heel fijn er-even-tussen-uit-weekend om heerlijk te ontspannen. Het enige dat ik jammer vond is dat het niet langer duurde :)"

Veel gelijkgestemden ontmoeten of een intieme groep. Er is keuze uit retraites met 2/3 programma’s en aanbod van extra lessen of intieme retraites met een kleine groep deelnemers. Passend bij iedereen: beginnend of gevorderd niveau. 

Yoga Vakantie

Volgt….  over onze koks, kwaliteit en we delen recepten

Lees meer over onze chef koks

bottom of page